Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Chambers Europe 2015: PeliFilip, desemnata „Firma de avocatura a anului” in Romania

Chambers Europe 2015: PeliFilip, desemnata „Firma de avocatura a anului” in Romania

PeliFilip a fost desemnata „Firma de avocatura a anului” in Romania in cadrul Galei Chambers Europe Awards, care a avut loc vineri seara, in Amsterdam. Prestigiosul premiu de excelenta european din domeniul avocaturii i-a fost acordat echipei PeliFilip pentru rezultatele obtinute in 2014 pe piata din Romania.

Distinctia obtinuta din partea Chambers & Partners reprezinta o recunoastere a performantelor noastre, precum si a calitatii de top pe care o asiguram zi de zi in serviciile oferite clientilor nostri. Principalele atuuri care ne-au adus acest premiu sunt echipa PeliFilip, formata exclusiv din reprezentanti ai unei noi generatii de avocati, si abordarea noastra concentrata pe aducerea de valoare adaugata clientilor si pietei pe care activam”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliFilip.

PeliFilip a fost selectata de catre Chambers Europe, in luna martie, pe lista scurta de nominalizari pentru cea mai buna casa de avocatura din Romania, alaturi de alte cinci firme de top din piata locala. Chambers Europe reprezinta versiunea europeana a ghidului international de prestigiu Chambers and Partners, care premiaza in fiecare an casele de avocatura cu cele mai bune perfomante la nivel national si regional.

Publicatia Chambers and Partners realizeaza topurile celor mai bune case de avocatura si ale celor mai buni avocati din peste 185 jurisdictii din lume, pe baza cercetarilor realizate de propria echipa, care intervieveaza avocatii si clientii, permitand un grad ridicat de obiectivitate in evaluarea performantelor caselor de avocatura. Premiile recunosc pozitia relevanta a caselor de avocatura in regiune si reflecta realizarile notabile ale acestora pe parcursul anului, inclusiv proiecte remarcabile, crestere strategica impresionanta si servicii excelente in relatiile cu clientii.

PeliFilip
PeliFilip este o firma de avocatura care asigura servicii juridice de inalta calitate cu ajutorul unei echipe care urmareste sa stabileasca standardul pe piata in ceea ce priveste dinamismul, intelegerea afacerilor clientilor si creativitatea solutiilor juridice aplicate. Specializati in proiecte complexe care necesita o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vasta experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, piata imobiliara, concurenta, litigii, finantari si piete de capital, precum si dreptul muncii.

Scrie un comentariu

9 comentarii pentru acest articol

mihaela ionescu a spus: Aprilie 29th, 2015 at 9:41 am

peli filip este o firma care nu a furnizat servicii de calitate atunci cand a lucrat pt. firma pe care o reprezint. asa ca acest premiu reprezinta o surpriza. sunt firme mult mai bune pe piata.

Mihai a spus: Mai 1st, 2015 at 2:02 pm

Sunt de acord cu comentariul anterior. In aceasta firma exista avocati foarte slabi.

erica22 a spus: Mai 6th, 2015 at 11:12 am

… fratzilor… premiile astea se dau celor care platesc prin reklama sau alte mijloace…

mihnea gavrilescu a spus: Mai 8th, 2015 at 2:29 pm

chiar si asa, sa se umple de penibil dand premii unor firme asa slabe !!!

Irina Marinescu a spus: Mai 13th, 2015 at 10:13 pm

Si eu am lucrat cu ei, dar am ramas cu totul alta impresie: fac treaba repede si bine. I-am recomandat tuturor cunostintelor. Dar in fine, poate depinde peste cine nimeresti.

Oana a spus: Mai 14th, 2015 at 10:25 am

Chambers nu da premii pe bani, nu-si strica brandul pe asa ceva! Ca nu sunt romani:)

Daca au luat premiul, inseamna ca sunt buni.

erica22 a spus: Mai 21st, 2015 at 9:38 am

Si eu am fost surprinsa cand am aflat cum functioneaza lucrurile, insa din pacate asa este! Cine crede ca “publicitatea” si “pr-ul” nu conteaza este doar inocenta 🙂

Ioana a spus: Iunie 3rd, 2015 at 3:07 pm

s-a lucrat prost cu aceasta firma. atat.

RDOBRE a spus: Iunie 19th, 2015 at 2:58 pm

O FIRMA CU REZULTATE PROFESIONALE SLABE

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau