Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Confidentialitate

Pentru unele dintre serviciile oferite este nevoie de cateva elemente de identificare a dumneavoastra. Informatiile dumneavoastra de contact vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.

Pro-Legal.ro respecta toate reglementarile legale in materie, referitoare la protectia datelor cu caracter personal, repectiv Legea nr. 677/2001 si reglementarile subsecvente. Potrivit dispozitiilor acestei legi, utilizatorii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18).

Datele vor putea fi modificate de dumneavoastra oricand, fie prin operarea suportului tehnic oferit, fie direct, adresandu-va administratorului site-ului. Pentru orice nelamuriri sau nemultumiri, va rugam sa va adresati administratorului site-ului.

Datele care permit identificarea dumneavoastra nu vor fi instrainate. Programele folosite de acest site au ca scop principal imbunatatirea serviciilor oferite.
Accesarea bazei de date se face numai de catre persoane autorizate, in conditii de securitate asigurata prin mijloace electronice, potrivit legii.

Stocarea pe o durata mai mare decat cea necesara pentru realizarea serviciilor pentru care datele au fost furnizate, se face in conditii de securizare electronica, potrivit legii, in scop statistic, pentru studiu si pentru imbunatatirea serviciilor noastre.

Statisticile agregate ale utilizarii site-ului (numar de abonati, numar de comenzi, rezultate sondaje etc.) nu permit identificarea utilizatorilor de catre persoane neautorizate.

Completarea de catre dumneavoastra a formularelor de pe acest site are semnificatia intelegerii si acceptarii de catre dumneavoastra a modalitatilor si conditiilor de utilizare si prelucrare a acestor date, asa cum sunt ele descrise in prezentele conditii de utilizare.
Este recomandabil sa accesati periodic aceasta pagina, pentru a fi mereu informati cu privire la eventualele noutati aduse termenilor si conditiilor de functionare a site-ului si politicii de asigurare a protectiei datelor personale.

 
Piata Avocaturii

PRO CAPITAL: Several investors interested in the AMICII ice cream producer

Several investors have expressed interest in the AMICII ice cream producer, confirmed PRO CAPITAL Restructuring, the judicial administrator of KUBO ICE CREAM COMPANY, the company holding Amicii and Obssesion ice-cream brands. KUBO ICE CREAM COMPANY, a well-known ice cream producer in Romania, had...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-capital-several-investors-interested-in-the-amicii-ice-cream-producer/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau