Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Avocati vs. Carturari

Peste 60 de tineri din România se vor întâlni zilele acestea la București pentru a concura la campionatul de dezbateri în limba engleză Fiat!Debate 2.0, ediția a X-a, organizată cu sprijinul casei de avocatură Țuca Zbârcea și Asociații.

Meciul demonstrativ (în limba română) are loc între cele mai bune două echipe din concursul Fiat 2.0 Debate!, echipa Cărturarilor (poeții Sorin Staicu și Miruna Troncotă) și echipa Avocaților (Mihaela Alexandrescu și Bogdan Halcu, ambii Managing Associate la Țuca Zbârcea & Asociații).

Tema confruntării este Ar trebui ca exercitarea votului să fie obligatorie indiferent de tipul de alegeri, aceasta fiind programată pentru astazi, 23 februarie, începând cu ora 19:00, la The HUB (http://www.impacthub.ro/contact/)

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau