Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

PeliFilip nominalizata pentru „Firma de avocatura a anului in Romania”

PeliFilip a fost selectata pentru al IV-lea an consecutiv pe lista scurta de nominalizari pentru „Firma de avocatura a anului in Romania” in cadrul Chambers Europe Awards 2017, premii de referinta la nivel de industrie  in ceea ce priveste performantele caselor de avocatura din Europa, dupa ce a primit aceasta distinctie in anul 2015.

„Ne onoreaza aceasta noua nominalizare a Chambers Europe in special pentru ca stim ca este un rezultat al muncii intregii echipe PeliFilip si o recunoastere a pozitiei noastre pe piata locala a avocaturii de business. Am continuat sa crestem strategic, sa ne implicam an de an in proiecte de top din fiecare arie de practica, sa propunem solutii creative pentru clientii nostri si sa-i sustinem in nevoile lor de business, mentinand acelasi nivel inalt de calitate a serviciilor pe care le oferim”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Ceremonia Chambers Europe Awards 2017 va avea loc pe 7 aprilie, la Londra. Chambers Europe este versiunea europeana a ghidului international de prestigiu Chambers and Partners, care recunoaste in fiecare an casele de avocatura cu cele mai bune rezultate la nivel national si regional.

Publicatia Chambers and Partners realizeaza topurile celor mai bune case de avocatura si ale celor mai buni avocati din peste 185 jurisdictii din lume, pe baza cercetarilor realizate de propria echipa, care intervieveaza avocatii si clientii, permitand un grad ridicat de obiectivitate in evaluarea performantelor acestor firme. Premiile recunosc pozitia relevanta a caselor de avocatura in regiune si reflecta realizarile notabile ale acestora pe parcursul anului, inclusiv proiecte remarcabile, crestere strategica impresionanta si servicii excelente in relatiile cu clientii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau