Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

PRO CAPITAL Restructuring desemnata administrator judiciar al PRESCON BV

PRO CAPITAL Restructuring desemnata administrator judiciar al PRESCON BV

Societatea de practicieni in insolventa PRO CAPITAL Restructuring a fost desemnata in calitate de administrator judiciar al societatii brasovene PRESCON BV S.A., o importanta societate din domeniul constructiilor.

PRESCON BV S.A. este una dintre primele companii din grupul PRESCON, cea in jurul careia a fost construit un „imperiu” care cuprinde societati de constructii, de constructii de masini, hoteluri etc.

Procedura insolventei cu privire la societatea PRESCON BV S.A. a fost deschisa in cursul anului 2017 si are un grad de complexitate foarte ridicat, in conditiile in care valoarea totala a creantelor solicitate de catre creditori depaseste suma de 100.000.000 lei, iar aspectele de ordin juridic, economic si practic ce trebuie gestionate in cadrul procedurii necesita o experienta deosebita in domeniu.

Echipa PRO CAPITAL Restructuring care gestioneaza proiectul PRESCON BV este condusa de catre Iulian Iosif, asociat coordonator al PRO CAPITAL Restructuring, avocat si practian in insolventa cu peste 12 ani de experienta in tranzactii si proceduri complexe de insolventa.

PRO CAPITAL Restructuring este o societate profesionala de practicieni in insolventa de top, fondata de catre o echipa de practicieni in insolventa si avocati dinamici, cu o experienta vasta in domeniul insolventei, fiind implicati de-a lungul timpului in numeroase proiecte de anvergura in domeniul restructurarii, reorganizarii sau, dupa caz, lichidarii societatilor comerciale din Romania, in cele mai diversificate domenii de activitate precum industria energetica, sectorul imobiliar, industria alimentara, industria hoteliera, industria farmaceutica, transport sau constructii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau