Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Tuca Zbarcea & Asociatii, avocatii Interbrands la preluarea Europharm de la GSK

Tuca Zbarcea & Asociatii a acordat asistenta juridica pentru Interbrands Marketing & Distribution, cea mai mare companie de distributie si logistica pentru bunuri de larg consum de pe piata romaneasca, la achizitia societatii de distributie farmaceutica Europharm Holding de la grupul britanic GlaxoSmithKline. Procesul de achizitie include preluarea actiunilor Europharm, precum si o serie de contracte comerciale aditionale.

Semnarea tranzactiei a avut loc in 13 octombrie 2015 si reprezinta incheierea unei prime faze a unui proces complex si indelungat, perioada finala a negocierilor solicitand implicarea la maxim a avocatilor Tuca Zbarcea & Asociatii. Preluarea Europharm este conditionata de obtinerea aprobarii Consiliului Concurentei, precum si de indeplinirea unor conditii comerciale.

Echipa Tuca Zbarcea & Asociatii implicata in proiect a fost coordonata de Andreea Lisievici (Managing Associate) iar din echipa au mai facut parte, in principal, Andreea Oprisan (Senior Associate) pe partea de concurenta si Ruxandra Frangeti (Senior Associate) in ceea ce priveste aspectele de drept societar si comercial.

„Achizitia Europharm a fost un proiect deosebit, care pe langa complexitatea inerenta business-ului, ne-a pus in fata unor modificari succesive ale fundatiei comerciale a tranzactiei, pe care a fost necesar sa le traducem, rapid si corect, in prevederi contractuale eficace. Ne-a fost testata la maxim capacitatea de concentrare pe finalitatea comerciala a contractelor pentru a transpune limbajul juridic in slujba acesteia, iar Interbrands este clientul ideal alaturi de care sa facem acest lucru. Am fost o singura echipa, nu client si avocati”, a declarat Andreea Lisievici.

„In cadrul acestei tranzactii complexe, care a durat mai bine de un an, echipa Tuca Zbarcea a acordat Interbrands sprijin profesionist, sustinut si dedicat, spre deplina noastra satisfactie. Nu este prima data cand lucram cu aceasta echipa tanara, joviala si dinamica iar pe viitor nu am avea nicio ezitare sa colaboram din nou”, a precizat Rand Sherif, CEO Interbrands.

Tuca Zbarcea & Asociatii a oferit consultanta juridica pe intregul parcurs al achizitiei, incepand de la procesul de due diligence juridic pana la negocierea documentelor tranzactiei. In perioada urmatoare, avocatii vor continua sa asigure asistenta in ceea ce priveste notificarea concentrarii economice, precum si celelalte actiuni necesare pana la finalizare.

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

MonicaZamfir a spus: Octombrie 21st, 2015 at 11:46 pm

Iata ca aflat un subiect prea bun redactat intr-o maniera dificil de aflat in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau