Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii recomandati de Legal 500

Potrivit editiei din acest an a directorului international, 15 avocati din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii sunt recomandati in cele sapte arii de practica analizate anual de Legal 500. De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii conduce in clasamentul pe Romania in cinci domenii ale dreptului. 

Clasamentele Legal 500 din 2014 evidentiaza rezultatele Tuca Zbarcea & Asociatii in cele mai importante domenii ale dreptului afacerilor si rolul avocatilor coordonatori implicati in gestionarea mandatelor firmei in ultimul an de zile.

Astfel, firma este plasata pe primul loc in cinci domenii, si anume: Drept societar, Fuziuni si Achizitii; Litigii si Arbitraje; Energie si Resurse Naturale; Telecomunicatii, Media si Tehnologie (TMT); Parteneriat Public-Privat si Achizitii Publice. Expertiza firmei in Drept Financiar-Bancar si Piete de Capital; Drept Imobiliar este de asemenea cotata la nivel de top.

Statutului de lider in cele cinci arii de practica i se adauga un numar record de recomandari individuale, cel mai mare pentru o firma de avocatura din Romania. Astfel, 15 parteneri au fost nominalizati in toate domeniile dreptului investigate de directorul international. Dintre acestia, doi avocati au fost cotati drept „Leading Individuals” sau recomandati pentru expertiza notabila in tranzactii complexe, litigii interne si internationale de anvergura, precum si in ceea ce priveste asistenta juridica curenta intr-o gama larga de problematici juridice.

Drept Financiar-Bancar si Piete de Capital, precum si Drept societar, Fuziuni si Achizitii sunt domeniile in care avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au primit cele mai multe aprecieri si recomandari, nu mai putin de 4 avocati in fiecare dintre aceste arii.

Avocatul cu cele mai multe recomandari individuale este Catalin Baiculescu, Partener, care s-a alaturat Tuca Zbarcea & Asociatii in iunie 2013, dupa 15 ani de activitate profesionala in cadrul Musat & Asociatii. Catalin Baiculescu a fost evidentiat in trei arii de practica si anume Drept societar, Fuziuni si achizitii, domeniu in care a fost cotat drept „Leading Individual”; Drept Financiar-Bancar/Piete de Capital; si Telecomunicatii, Media si Tehnologie (TMT).

„Numarul de nominalizari, precum si clasamentele din acest an in Legal 500 sunt o dovada ca Tuca Zbarcea & Asociatii este cea mai dinamica echipa si ma bucur ca pot contribui la succesele acesteia”, a declarat Catalin Baiculescu.

Alti 14 parteneri au fost evidentiati in diverse domenii ale dreptului in editia din acest an a Legal 500, si anume Florentin Tuca, Gabriel Zbarcea, Stefan Damian, Cornel Popa, Sorin Vladescu, Robert Rosu („Leading Individual”), Ioana Hrisafi, Levana Zigmund, Dan Borbely, Serban Paslaru, Mihai Dudoiu, Silvana Ivan, Irina Moinescu, Raluca Vasilache.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel international. In ultimii 27 de ani, clasamentele Legal 500 realizeaza cea mai cuprinzatoare analiza a pietei de avocatura internationale, evidentiind performantele firmelor de avocatura si avocatilor de top din 107 jurisdictii, in urma unui sondaj cu peste 250.000 de consilieri juridici si avocati la nivel mondial.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau