Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

PRO CAPITAL Restructuring desemnata administrator judiciar al PRESCON BV

PRO CAPITAL Restructuring desemnata administrator judiciar al PRESCON BV

Societatea de practicieni in insolventa PRO CAPITAL Restructuring a fost desemnata in calitate de administrator judiciar al societatii brasovene PRESCON BV S.A., o importanta societate din domeniul constructiilor.

PRESCON BV S.A. este una dintre primele companii din grupul PRESCON, cea in jurul careia a fost construit un „imperiu” care cuprinde societati de constructii, de constructii de masini, hoteluri etc.

Procedura insolventei cu privire la societatea PRESCON BV S.A. a fost deschisa in cursul anului 2017 si are un grad de complexitate foarte ridicat, in conditiile in care valoarea totala a creantelor solicitate de catre creditori depaseste suma de 100.000.000 lei, iar aspectele de ordin juridic, economic si practic ce trebuie gestionate in cadrul procedurii necesita o experienta deosebita in domeniu.

Echipa PRO CAPITAL Restructuring care gestioneaza proiectul PRESCON BV este condusa de catre Iulian Iosif, asociat coordonator al PRO CAPITAL Restructuring, avocat si practian in insolventa cu peste 12 ani de experienta in tranzactii si proceduri complexe de insolventa.

PRO CAPITAL Restructuring este o societate profesionala de practicieni in insolventa de top, fondata de catre o echipa de practicieni in insolventa si avocati dinamici, cu o experienta vasta in domeniul insolventei, fiind implicati de-a lungul timpului in numeroase proiecte de anvergura in domeniul restructurarii, reorganizarii sau, dupa caz, lichidarii societatilor comerciale din Romania, in cele mai diversificate domenii de activitate precum industria energetica, sectorul imobiliar, industria alimentara, industria hoteliera, industria farmaceutica, transport sau constructii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau