Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

WOLF THEISS l-a recrutat pe Adrian Ster pe pozitia de Partener in domeniul concurentei si ajutoarelor de stat

WOLF THEISS l-a recrutat pe Adrian Ster pe pozitia de Partener in domeniul concurentei si ajutoarelor de stat

Biroul local al firmei austriece Wolf Theiss anunta recrutarea lui Adrian Ster, pe pozitia de avocat Partener, in vederea dezvoltarii practicii de concurenta si ajutor de stat.

Adrian a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in 2003, iar in 2005 a finalizat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nottingham, Marea Britanie. In 2006 a obtinut diploma de Master in Drept European de la University College London.

Adrian Ster are o experienta de peste 10 ani in domeniul juridic, fiind recunoscut ca un specialist in domeniul concurentei si ajutorului de stat.

De-a lungul carierei sale, a acordat asistenta juridica unora din cei mai importanti jucatori de pe piata locala, din domenii precum telecomunicatii, electrocasnice, retail, FMCG si in sectoarele bancar, farmaceutic, energetic, auto si media. Printre clientii asistati de acesta se numara Roche Romania, Eli Lilly, Servier, GDF Suez, ENEL Romania, Sig Sauer, Electrolux, grupul Intact, BV McCann Erickson, Discovery Europe, Opel Southeast Europe, Unilever Romania etc.

Sunt entuziasmat sa ma alatur unei societati de avocati de anvergura Wolf Theiss si unei echipe de profesionisti de exceptie cu o expertiza deosebita, ce s-a consacrat deja drept un reper al serviciilor juridice de calitate in Europa Centrala si de Sud-Est. Sunt nerabdator sa contribui in mod activ la consolidarea departamentului de concurenta si ajutor de stat al Wolf Theiss, folosindu-mi intreaga experienta profesionala pentru ca, alaturi de colegii mei din Romania si din regiune, sa il transformam intr-una din primele alegeri pentru servicii de asistenta juridica in acest domeniu si sn ariile conexe.“, a declarat Adrian Ster, avocat Partener al casei de avocatura Wolf Theiss si coordonatorul Departamentului de Concurenta si Ajutor de Stat.

Bryan Jardine, avocat Coordonator al biroului Wolf Theiss din Bucureşti a declarat “Suntem incantati sa il avem pe Adrian ster in echipa Wolf Theiss, in calitate de coordonator al practicii de concurenta a biroului din Romania. Alaturarea lui Adrian face parte din obiectivul firmei de a dezvolta un grup de practica pe dreptul concurentei care sa fie recunoscut regional ca fiind de varf, consolidandu-ne in acelasi timp angajamentul si credinta continua in puterea si dinamismul pietei juridice romanesti.”

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau