Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

WOLF THEISS isi mareste echipa cu 4 noi avocati

Biroul local al firmei de avocatura regionale Wolf Theiss i-a recrutat pe Andreea Stan, George Ghitu si Daniela Dosan in echipa de Corporate M&A, coordonata de partenerul Ileana Glodeanu si pe Cristina Ion in echipa de Real Estate/Projects, coordonata de partenerul Ciprian Glodeanu.

Avocatii nou recrutati vor completa competenţele in practicile de protectia datelor cu caracter personal, dreptul muncii, insolventa si constructii.

“Am dorit sa ne marim echipa pentru ca am inceput anul in forta si cu proiecte de anvergura. Am recrutat patru avocati talentaţi şi dornici sa construiasca alaturi de noi. Extinderea echipei se inscrie in obiectivele noastre principale de crestere in zona de protectia datelor cu caracter personal, insolventa si constructii,”au declarat reprezentantii Wolf Theiss.

Andreea Stan este specializata pe drept comercial, tranzactii M&A cat si in dreptul muncii. Inainte de a se alatura Wolf Theiss, Andreea a colaborat cu o importanta casa de avocatura locala, unde a asistat un portofoliu variat de clienti pe proiecte de corporate M&A si guvernanta corporativa. Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si membra a Baroului Bucuresti din 2013. In paralel cu practica juridica, Andreea a avut activitati de voluntariat pentru mai multe asociatii si fundatii din Romania.

George Ghitu este specializat in drept societar, fuziuni si achizitii, asigurari, insolventa precum si drept fiscal. George este licentiat atat in drept, cat si in management economic. In 2011 a absolvit Facultatea de Management Economic din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si studiile de masterat privind Managementul Serviciilor de Sanatate tot in cadrul ASE. De asemenea, in 2013 a absolvit cursurile Facultatii de Drept, din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, devenind membru al Baroului Bucuresti in acelasi an.

Daniela Dosan este specializata in domeniul protectiei datelor cu caracter personal. Experienta sa include colaborarea de aproape patru ani cu o casa de avocatura locala de top, unde a asistat juridic clienti importanti cu privire la probleme complexe din domeniile IT&C, audiovizual, protectia consumatorilor si jocuri de noroc. In 2012 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, urmata de o diploma de Master in Cariera judiciara, in cadrul aceleiasi universitati. Este membra a Baroului Bucuresti din 2012.

Cristina Ion s-a alaturat echipei de Real Estate/Projects. Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Cristina este membra a Baroului Bucuresti din 2005. Avand peste 12 ani experienta juridica, Cristina a acumulat o experienta semnificativa in domeniul real estate si constructii, fiind totodata specializata in consultanta de afaceri (drept societar, contracte, dreptul muncii). Experienta sa include colaborari de lunga durata in cadrul unor case de avocatura locale si internationale de renume, precum si ca avocat in-house pentru o companie internationala de constructii si pentru un dezvoltator imobiliar din Romania.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau