Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Top avocati – Proiecte: Romania (Chambers Europe 2012)

Chambers and Partners este una dintre cele mai prestigioase publicatii de specialitate din lume care furnizeaza referinte cu privire la activitatea avocatilor de business, inclusiv cu privire la avocatii care isi desfasoara activitatea in Romania.

Specializarea Proiecte (Projects), din cadrul clasamentelor Chambers, se axeaza pe dezvoltarea, finantarea, refinantare si achizitia / vanzarea de proiecte mari care apar in domeniul infrastructurii si al pietelor de energie. Printre clientii din acest sector se numara finantatori, initiatori de proiecte, agentii multilaterale si banci de dezvoltare. In sectorul energetic este acoperita consultanta cu privire la dezvoltarea de rafinarii, conducte, terminale, centrale electrice si cele pe baza de energie eoliana etc. Aceasta specializare acopera, de asemenea, aspectele legate de infrastructura, de instalatiile de desalinizare a apei, precum si proiectele care beneficiaza de finantare din partea statului (PPP / PFI), cum ar fi cele privind spitalele, scolile, locuinte si inchisorile. Sunt vizate, de asemenea, aspectele referitoare la mediu, cum ar fi schimbarile climatice si cele generate de riscul politic.

In cadrul clasamentelor realizate de Chambers, firmele de avocatura si avocatii din cadrul acestora sunt ierarhizati in categorii (bands) de la 1 la 6, categoria 1 fiind cea mai buna. In cadrul aceleiasi categorii firmele de avocati sunt enumerate in ordine alfabetica. In afara de cele 6 categorii, Chambers mai evidentieaza, acolo unde este cazul, si alti avocati care au dovedit calitati profesionale exceptionale.

 

Top avocati (Romania) – specializarea Proiecte (Projects)

– Chambers Europe 2012

 

Categoria (band)

Firma de avocatura

1

Musat & Asociatii
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
Tuca Zbarcea & Asociatii

2

Clifford Chance
CMS
Radu Taracila Padurari Retevoescu

Citeste si…

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau