Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

The Diplomat: Tuca Zbarcea & Asociatii – Firma de Avocatura a Anului in Energie

The Diplomat: Tuca Zbarcea & Asociatii – Firma de Avocatura a Anului in Energie

Publicatia The Diplomat-Bucharest a organizat cea de-a 4-a editie anuala a Galei Premiilor de Excelenta in Energie – Romanian Energy Awards 2015, pe 12 mai 2015, in cadrul Crowne Plaza Hotel, Bucuresti.

In cadrul evenimentului, societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata ”Firma de Avocatura a Anului in Energie”, urmare a deciziei unui juriu format din reputati specialisti in domeniul energiei.

Premiul ”Firma de Avocatura a Anului in Energie” a fost inmanat de catre doamna Elena Popescu, Director General, Directia de Energie si Mediu, Ministerul Energiei, Companiilor Mici si Mijlocii. Membrii juriului au remarcat evolutia pozitiva a activitatii in ultimul an, multitudinea si varietatea mandatelor Tuca Zbarcea & Asociatii in domeniul energiei, dar si al petrolului si gazelor naturale. Potrivit datelor publice, casa de avocatura s-a implicat anul trecut cu precadere in proiecte de energie nucleara, proiecte de productie de energie electrica pe baza de gaze naturale si de eficienta energetica. De asemenea, echipa firmei a asigurat suportul legal necesar clientilor activand pe piata de petrol si gaze in tranzactii precum achizitia de participatii in acorduri petroliere cu privire la explorarea si exploatarea unor perimetre petroliere sau pentru extinderea retelelor de statii de distributie carburanti. Alte proiecte in care avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii au fost implicati au vizat structurarea proceselor de comercializare a titeiului, produselor petroliere si gazelor naturale (inclusiv din perspectiva posibilitatilor de export).

Coordonatorul Departamentului de Energie al Tuca Zbarcea & Asociatii este Sorin VLADESCU, avocat cu o experienta de 16 ani. In cadrul aceluiasi departament activeaza si un al doilea partener, Irina MOINESCU, avocat cu o experienta de 14 ani, iar de la 1 ianuarie 2015, echipei de parteneri i s-a alaturat Sebastian RADOCEA, cu o activitate profesionala de 16 ani. Tuca Zbarcea & Asociatii are o echipa formata din 8 avocati specializati in domeniul energiei electrice.

Aflata la cea de-a patra editie anuala, Gala de premiere pentru companii si manageri in domeniul energetic s-a dezvoltat inca din primul an de la lansare intr-o platforma autentica de apreciere a performantei si intr-un reper pentru economia din Romania.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul: partenerilor gold CEZ Group si Veolia, partenerii Adrem Invest, EnergoBit, EximBank, Vimetco Alro, partenerii strategici Consiliul Concurentei, Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania (AFEER), Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE), Comitetul National Roman al CIGRE – CNR-CIGRE, Federatia Patronala a Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie (ACUE), COGEN Romania, Centrul Roman al Energiei – CRE, Transelectrica, World Energy Council. De asemenea, evenimentul s-a bucurat de participarea EY, Nalco Romania, Retrasib si suportul Lacerta si Crowne Plaza Hotel.

In cadrul evenimentului, The Diplomat-Bucharest a lansat anuarul Romanian Energy and Resources Overview 2015, o analiza a Who’s Who si a proiectelor care au definit acest sector in ultimul an, reflectand evolutia si tendintele sectorului energetic din Romania.

Evenimentul a reunit reprezentanti ai autoritatilor guvernamentale, ai organismelor de reglementare in domeniul energiei, jucatori de top din domeniul productiei si distributiei de energie, trading, resurse (petrol, gaz, carbune, hidro energie regenerabila), finantare, legislatie, consultanta, implicati in dezvoltarea si monitorizarea celui mai dinamic sector din economie.

JURIU

Iulian Iancu, Presedinte Comitetul pentru Industrii si Servicii, Camera Deputatilor

Mihai Albulescu, Secretar de Stat, Ministerul Energiei, Companiilor Mici si Mijlocii

Elena Popescu, Director General, Directia de Energie si Mediu, Ministerul Energiei, Companiilor Mici si Mijlocii

Bogdan Marius Chiritoiu, Presedinte, Romanian Competition Council

Zoltan Nagy-Bege, Membru al consiliului de administratie, ANRE

Alexandru Valeriu Binig, Partener EY

Silvia Vlasceanu, Director executiv al Federatiei Patronala a Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie-ACUE

Ciprian Diaconu, Director, Transelectrica

Virgil Musatescu, Profesor, Doctor Inginer ,Universitatea Tehnica Bucuresti


CASTIGATORII GALEI ROMANIAN ENERGY AWARDS 2015

TRANZACTIA ANULUI IN ENERGIE ELECTRICA
INSTITUTIA FINANTATOARE PENTRU PROIECTE IN ENERGIE BANCA COMERCIALA ROMANA
FIRMA DE AVOCATURA IN ENERGIE TUCA ZBȂRCEA &   ASOCIATII
MANAGERUL ANULUI IN ENERGIE VICTOR IONESCU, GENERAL DIRECTOR, OPCOM
PREMIUL PENTRU INITIATIVA IN ENERGIE ASOCIEREA ADREM INVEST – E.ON ROMANIA
PERSONALITATEA ANULUI IN ENERGIE NICULAE HAVRILET, PRESIDENT, ANRE
PREMIUL PENTRU EXCELENTA IN INTREAGA ACTIVITATE DR. GHEORGHE BALA, EXECUTIVE GM,, WEC / RNC
PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI UNIVERSITATEA TEHNICA CLUJ NAPOCA
PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI PENTRU PROIECTE DE FINANTARE IN ENERGIE BERD
COMPANIA ANULUI IN SECTORUL PETROL SI GAZE GRUP SERVICII PETROLIERE
PROIECTUL ANULUI IN SECTORUL PETROL SI GAZE ANRM – TRANSGAZ, IASI-UNGHENI PIPELINE
COMPANIA ANULUI IN ENERGIA ELECTRICA BEPCO
PROIECTUL ANULUI IN ENERGIA ELECTRICA ANRE-OPCOM-TRANSELECTRICA, 4M MARKET COUPLING
COMPANIA ANULUI IN ENERGIA REGENERABILA STEAG ENERGIE ROMANIA
PROIECTUL ANULUI IN ENERGIA REGENERABILA SORTILEMN- ENERGY SERV
FURNIZORUL DE TEHNOLOGIE IN ENERGIE ELECTROMAGNETICA
COMPANIA DE INGINERIE PENTRU PROIECTE IN ENERGIE PETROSTAR
COMPANIA DE SERVICII PENTRU PROIECTE IN ENERGIE ELSACO
PROGRAMUL DE EFICIENTA ENERGETICA A ANULUI SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA-CARREFOUR,ENERGY EFFICIENCY PARTNERSHIP
COMPANIA ANULUI IN ENERGIE ROMGAZ

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau