Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Schoenherr Romania continua consolidarea departamentului de dreptul concurentei prin recrutarea unui fost director in Consiliul Concurentei

Dupa cooptarea, in luna iulie, a avocatului Catalin Suliman in calitate de coordonator al departamentului de dreptul concurentei, Schoenherr Romania anunta o noua recrutare menita sa consolideze practica in domeniul concurentei.

Georgeta Gavriloiu s-a alaturat biroului din Bucuresti al casei de avocatura Schoenherr, in calitate de asociat senior al departamentului de dreptul concurentei. Personalitate recunoscuta in aria sa de practica, Georgeta Gavriloiu consolideaza pozitia Schoenherr ca furnizor de servicii juridice de prima mana in aspecte de dreptul concurentei, atat in Romania, cat si in celelalte 13 birouri din regiune.

Clientii nostri vor beneficia de experienta practica, cunostintele tehnice si abilitatile impresionante pe care le detine Georgeta. Suntem multumiti ca un practician de talia sa s-a alaturat echipei noastre”, a declarat Sebastian Gutiu, managing partner al biroului din Bucuresti al Schoenherr.

Eforturile noastre de a consolida practica de dreptul concurentei au fost incununate de succes. Cu specialisti avand experienta şi abilitatile exceptionale ale Georgetei in echipa noastra, Schoenherr va putea oferi clientilor din Romania asistenta juridica de cea mai inalta clasa,” a adaugat Catalin Suliman, partenerul Schoenherr şi Asociatii care coordoneaza activitatea departamentului de dreptul concurentei.

Suntem multumiti ca un practician de talia Georgetei s-a alaturat echipei noastre. Venirea sa contribuie la crearea unui centru de excelenta in Romania” a declarat Franz Urlesberger, partenerul din Viena care coordoneaza activitatea departamentului de dreptul concurentei la nivelul intregii firme.

Georgeta Gavriloiu ofera consultanta juridica in orice chestiune de dreptul concurentei, cu accent pe sectoarele de energie si industrie. Inainte de a se alatura Schoenherr in calitate de asociat senior, Georgeta a lucrat peste 16 ani pentru Consiliul Concurentei din Romania.

Intre 2007 si 2011, Georgeta a fost ofiter de legatura pe probleme de concurenta intre autoritatea din Romania si Directia Generala Concurenta a Comisiei Europene. A fost unul dintre reprezentantii Consiliului Concurentei din Romania in mai multe grupuri de lucru patronate de Comisie, precum si in Comitetul Consultativ Practici Restrictive şi Abuz de Pozitie Dominanta.

Din februarie 2011, Georgeta a condus Directia de Industrie şi Energie a Consiliului Concurentei – directie sectoriala responsabila cu aplicarea regulilor de concurenta nationale şi europene in industrie şi sectorul energetic. A fost implicata in numeroase investigatii pe probleme de concurenta (precum cazuri de cartel, restrictii verticale şi abuz de pozitie dominanta), evaluari de concentrari economice, precum si in investigarea efectelor anticoncurentiale ale actelor administrative emise de autoritatile locale si centrale.

De asemenea, Georgeta a participat la formularea pozitiei Consiliului Concurentei privind proiecte de hotarari de guvern, legi si ordonante cu posibil impact anticoncurential.

In plus, Georgeta a fost membru al echipei de implementare a unui proiect finantat din Fondul Social European, derulat de Secretariatul General al Guvernului in parteneriat cu Consiliul Concurentei, cu sprijinul Bancii Mondiale. In acelaşi timp, Georgeta a fost responsabila de derularea unei campanii de promovare a programelor de conformare, initiata de Consiliul Concurentei in scopul creşterii gradului de cunoaştere a regulilor de concurenta in Romania.

Incepand cu luna februarie 2013, Georgeta a reprezentat Consiliul Concurentei in cadrul Comitetului Consultativ al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE).

Citeste si…

Schoenherr Romania isi intareste departamentul de concurenta prin recrutarea unui avocat foarte talentat

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau