Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

PeliFilip anunta plecarea din echipa a partenerului Monica Iancu

Casa de avocatura PeliFilip anunta plecarea din echipa a unuia dintre partenerii firmei, Monica Iancu, in urma unei decizii de comun acord.

„Ii multumim Monicai pentru colaborarea excelenta – ne-am bucurat sa fim parte din parcursul ei de cariera de pana acum si apreciem contributia ei la evolutia firmei. O insotim pe Monica cu gandurile noastre bune si ii dorim mult succes in tot ceea ce isi propune si va dezvolta pe mai departe. Echipa PeliFilip continua sa atraga si sa creasca avocati talentati, pasionati si dedicati performantei profesionale si ne bucuram de increderea acordata de clientii nostri in toate aspectele legale legate de generarea, cresterea si protejarea valorii businessului lor”, a declarat Cristina Filip, Asociat coordonator PeliFilip.

 „Orice decizie de schimbare este una dificila si nici aceasta nu face exceptie, cu atat mai mult avand in vedere anii cu impliniri petrecuti alaturi de PeliFilip. Voi continua sa urmaresc sa aduc valoare proiectelor in care sunt implicata prin asistenta acordata”,  a declarat Monica Iancu.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau