Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

PeliFilip a asistat cel mai mare grup farmaceutic din Romania la preluarea unui lant de farmacii

Firma de avocatura PeliFilip a asistat Sensiblu si unii dintre afiliatii sai in achizitionarea a 78 de farmacii apartinand Sibpharmamed, membra a grupului Polisano, numarul de unitati al brandului romanesc crescand astfel cu 20%.

PeliFilip a oferit consultanta juridica in legatura cu documentatia contractuala si procedura de notificare a fuziunii derulata in fata Consiliului Concurentei din Romania. Tranzactia a necesitat analizarea si rezolvarea mai multor aspecte comerciale si financiare complexe, care au fost abordate in cadrul documentatiei contractuale. Echipa de negociere a fost condusa de Mihaela Scarlatescu, Directorul Departamentului Juridic din cadrul Grupului A&D Pharma, fiind asistata indeaproape de echipa PeliFilip, coordonata de partenerii Carmen Peli si Ioan Dumitrascu.

„In ciuda complexitatii proiectului si a pozitiei solide a companiei Sensiblu pe piata de retail a produselor farmaceutice, am reusit sa obtinem decizia de autorizare a fuziunii din partea autoritatii intr-un timp relativ scurt, gasind echilibrul just intre prevederile de concurenta aplicabile si nevoia clientului de a actiona cu rapiditate”, a declarat Ioan Dumitrascu, Partener PeliFilip.

„Ne bucuram, astfel, ca am sustinut Sensiblu in demersul sau de a-si consolida pozitia pe piata de retail farmaceutic, prin cresterea numarului de farmacii si prin eforturile depuse pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate. Nu in ultimul rand, tranzactia de succes a companiei Sensiblu dovedeste angajamentul PeliFilip de a oferi clientilor sai servicii juridice la cele mai ridicate standarde si de a sustine mereu viziunea de afaceri a acestora, a continuat Carmen Peli, Partener PeliFilip.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau