Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

PeliFilip a acordat asistenta pentru listarea RCS & RDS la BVB

PeliFilip a acordat consultanta juridica societatii Digi Communications N.V. („DIGI”), actionarul majoritar al RCS & RDS S.A., cu privire la oferta publica de pana la 21.744.108 actiuni la un pret de oferta ce se preconizeaza a fi intre 38 RON si 56 RON per actiune si admiterea actiunilor oferite la tranzactionare pe Piata Reglementata la Vedere a Bursei de Valori Bucuresti, Categoria International. Oferta consta dintr-o transa adresata publicului din Romania, precum si o transa adresata investitorilor institutionali din Statele Membre ale Spatiului Economic European si celor din Statele Unite ale Americii, in masura in care sunt „Qualified Institutional Buyers” conform Regulii 144A din Legea Valorilor Mobiliare din 1933 din Statele Unite ale Americii. Oferta se va desfasura in perioada 28 aprilie – 10 mai 2017, preconizandu-se ca actiunile DIGI vor fi admise la tranzactionare in jurul datei de 16 mai 2017.

Casa de avocatura internationala Freshfields Bruckhaus Deringer LLP a acordat asistenta juridica emitentului cu privire la legile din jurisdictiile S.U.A., Marea Britanie si Olanda.

Sindicatul de intermediere a ofertei este compus din Citigroup Global Markets Limited si Deutsche Bank AG, London Branch (in calitate de Coordonatori Globali Comuni), Raiffeisen Bank S.A., Société Générale S.A / BRD – Groupe Société Générale S.A., WOOD & Company Financial Services, a.s. si BT Capital Partners S.A. (care are calitatea de Manager Principal). Casa de avocatura Clifford Chance Badea a acordat consultanta juridica intermediarilor cu privire la aspectele de lege romana, in timp ce Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP si Houthoff Buruma au acordat asistenta juridica cu privire la legile din jurisdictiile S.U.A. si Marea Britanie si, respectiv, Olanda.

Este proiectul de care sunt cel mai mandru din cariera mea. DIGI este un client special pentru noi, lucram impreuna de 10 ani si intotdeauna au fost pentru noi (si pentru mine, ca individ) un exemplu despre ceea ce un business local poate face cu onestitate, multa munca, talent si aplecare spre client. Ma bucur ca incepand de acum si altii pot sa beneficieze de rezultatele lor si sa fie parte din povestea lor”. (Alexandru Birsan, partener PeliFilip)

Echipa PeliFilip a fost coordonata de catre Alexandru Birsan, Partener, si a fost compusa din Olga Nita, Senior Associate, Ana Andreiana, Senior Associate Associate, Roxana Diaconu, Associate si Dragos Ungureanu, Associate.

PeliFilip are una dintre cele mai dinamice practici de Finantari si Piete de Capital din Romania. Echipa de avocati include specialisti cu un palmares bogat si de succes dobandit in cadrul unor tranzactii complexe desfasurate atat pe plan intern, cat si international.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau