Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Chambers Global 2015: Tuca Zbarcea & Asociatii a fost reconfirmata pe primele pozitii

Chambers Global 2015: Tuca Zbarcea & Asociatii a fost reconfirmata pe primele pozitii

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a fost reconfirmata pe prima pozitie in ariile de expertiza Corporate/M&A, precum si Litigii-Arbitraje/Dispute Resolution, potrivit celor mai recente clasamente facute publice de prestigiosul director international Chambers & Partners.

Chambers & Partners a lansat astazi editia 2015 a directorului international Chambers Global, Romania fiind una dintre cele 190 de jurisdictii analizate in profunzime de echipa de editori si cercetatori a publicatiei britanice. Editia Chambers Global include clasamente ale firmelor de avocatura din Romania in patru arii ale dreptului, si anume: Corporate/M&A, Litigii-Arbitraje/Dispute Resolution, Financiar-Bancar/Banking & Finance, precum si Restructurare si Insolventa/Restructuring & Insolvency.

Editorii Chambers Global au remarcat evolutia Tuca Zbarcea & Asociatii pe fondul unei activitati avocatiale in continua crestere si al diversificarii paletei de servicii oferite, atat in ceea ce priveste proiectele financiar-bancare, cat si proiectele de fuziuni si achizitii ori mandatele de reprezentare in dosare litigioase si de arbitraj, inclusiv proceduri de insolventa si proiecte de restructurare.

Astfel, Tuca Zbarcea & Asociatii este plasata pe prima pozitie in ariile Corporate/M&A si Litigii-Arbitraje/Dispute Resolution si pe locul secund in Financiar-Bancar/Banking & Finance si Restructurare si Insolventa/Restructuring & Insolvency.

“In noile clasamente Chambers Global, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost promovata atat in ceea ce priveste practica de Financiar-Bancar, din care fac si eu parte, cat si practica de Litigii/Arbitraje, domeniu in care societatea noastra a trecut pe primul loc pe podium. Tuca Zbarcea & Asociatii a avut o evolutie constant crescatoare in ultimii ani, gratie intaririi permanente a echipei de avocati si gradului inalt de sofisticare a proiectelor in care a fost implicata”, a declarat Catalin Baiculescu, Partener.

De asemenea, in categoria Leading Lawyers au fost inclusi 6 avocati ai firmei, si anume: Florentin Tuca, Stefan Damian, Cornel Popa, Robert Rosu, Mihai Dudoiu si Catalin Baiculescu, in vreme ce Razvan Gheorghiu-Testa este apreciat pentru implicarea in coordonarea proiectelor derulate de firma de avocatura pentru clientii din peninsula Iberica si Italia.

Mai mult, directorul Chambers Global a remarcat in continuare competenta si profesionalismul lui Florentin Tuca in aria Corporate/M&A, cotandu-l, pentru al doilea an consecutiv, drept „Eminent Practitioner”, ceea ce, potrivit directorului britanic, echivaleaza cu un profesionist „extrem de influent” in domeniul Corporate/fuziuni si achiziţii. Avocatul roman este, de altfel, singurul care a primit o asemenea distinctie din partea editorilor Chambers in clasamentele individuale.

Tuca Zbarcea & Asociatii este plasata constant pe primele pozitii in directoarele internationale de specialitate juridica, fiind totodata dubla castigatoare a premiului pe Romania oferit de Chambers & Partners in cadrul traditionalei gale Chambers Europe Awards. Anul acesta, ceremonia de premiere va avea loc pe 24 aprilie la Amsterdam, Tuca Zbarcea & Asociatii fiind si de aceasta data inclusa pe lista firmelor nominalizate la un premiu de excelenta.

In ultimii 25 de ani, editorul britanic Chambers & Partners a realizat clasamente anuale ale firmelor de avocatura din intreaga lume, fiind recunoscut pentru rigurozitatea studiilor de piata efectuate, calitatea si obiectivitatea cu care analizeaza performantele mediului juridic international.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau