Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Carrefour iese din insolventa dupa ce avocatii TZA au obtinut o hotarare definitiva la Curtea de Apel Bucuresti

Ieri, 24 aprilie 2014, Curtea de Apel a admis apelul formulat de catre retailer-ul Carrefour impotriva sentintei de deschidere a procedurii insolventei, in dosarul 21867/3/2013. In urma admiterii apelului, cererea de deschidere a procedurii insolventei formulata de catre GSL Logistic a fost respinsa ca neintemeiata.

GSL Logistic, un distribuitor de scutece si accesorii pentru copii si adulti din Bucuresti, solicitase insolventa Carrefour pentru o datorie in valoare de circa 800.000 de lei.

La cererea avocatilor, Carrefour a achitat datoria si a cerut suspendarea hotararii de intrare in insolventa. Cu toate acestea, desi a achitat datoria, Carrefour nu recunoaste debitul.

Retailerul a fost reprezentat in instanta de catre societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii (TZA), prin Robert Rosu (foto), partener.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 https://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau