Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

ZAMFIRESCU RACOTI PREDOIU: schimbari importante in denumirea si in managementul firmei

De astazi, 8 aprilie 2013, cunoscuta firma de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu isi schimba denumirea, devenind Zamfirescu Racoti & Partners. Fostul ministru al Justitiei, Catalin-Marian Predoiu, al carui nume a figurat pana acum in denumirea casei de avocatura ZRP (chiar si pe perioada mandatului sau de ministru, cand activitatea sa de avocat era suspendata), a ales sa isi desfasoare activitatea profesionala separat de firma in care a activat atatia ani. El va continua, astfel, sa isi exercite profesia de avocat, in cadrul propriului cabinet individual de avocatura, care ii poarta numele.

Potrivit casei de avocatura ZRP, noua denumire reflecta dorinta de extindere a societatii, pe viitor, prin promovarea de noi parteneri la carma acesteia. Noua denumire are totodata avantajul de a se putea bucura de aceeasi presurtare sub care societatea de avocati a devenit atat de familiara mediului juridic si de business: ZRP.

Un prim reper in directia consolidarii echipei de management este dat si de faptul ca, odata cu schimbarea denumirii societatii de avocatura, avocatul Cosmin Vasile a fost ales in functia de asociat coordonator al societatii.

Despre Cosmin Vasile, dl. Stan Tirnoveanu  (fostul asociat coordonator al ZRP) declara: „Cosmin este un profesionist desavarsit si intruchipeaza calitatile pe care trebuie sa le aiba un avocat leader: echilibru, viziune, eficienta, curaj, capacitate de a conduce si de a armoniza oameni si programe, talent de a reinterpreta conceptul de management clasic al firmelor de avocatura”.

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners s-a nascut din fuziunea a doua cunoscute societati de avocati, ambele infiintate in anul 1995 si este una dintre cele mai importante societati de avocatura de pe piata de profil din Romania. ZRP ofera servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale, fiind recomandata de anuarele internationale de specialitate pentru performantele sale in diverse arii de practica, precum: litigii, arbitraj, insolventa, drept financiar-bancar, drept societar / fuziuni si achizitii, dreptul muncii, energie si resurse naturale, proprietate industriala, drepturi de autor, drept imobiliar, piata de capital, drept fiscal.

ZRP are o echipa de 41 de avocati dintre care cinci asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator) si Anca Danilescu.

Sursa foto:

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau