Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Wolf Theiss si-a marit echipele de Real Estate Projects si Corporate

Firma de avocatura Wolf Theiss si-a marit echipele de Real Estate/Projects si Corporate M&A cu doi avocati juniori.

Alexandru Roman, Avocat Junior s-a alaturat Departamentului Wolf Theiss Real Estate/Projects, sub coordonarea directa a partenerului Ciprian Glodeanu.

Alexandru a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Nicolae Titulescu in 2014 si in prezent este doctorand in drept la Universitatea Bucuresti. Acesta este membru al Baroului Bucuresti din anul 2014.

Experienta sa profesionala recenta include o colaborare de scurta durata cu Uniunea Baroului National in calitate de stagiar. De asemenea, Alexandru s-a implicat in publicarea de articole pentru Revista „Dreptul” – numarul 11/2013 si numarul 9/2014.

Monica Tinteanu, Avocat Junior, s-a alaturat Departamentului Wolf Theiss Corporate and M&A, sub coordonarea directa a partenerului Ileana Glodeanu.

Monica a absolvit cursurile de Master in Drept Public International ale Facultatii de Drept din Bucuresti si este membra a Baroului Bucuresti din anul 2013.

Cea mai recenta experienta profesionala a dobandit-o in calitate de consilier juridic si specialist pe probleme de conformitate in cadrul Samsung Electronics Romania. Punctele ei forte sunt sustinerea de prezentari, realizarea de rapoarte, planificare eficienta, lucrul in echipa si managementul proiectelor.

„Angajarile recente subliniaza dedicarea Wolf Theiss fata de piata din Romania si nevoia de dezvoltare a prezenţei sale pe piata, din dorinta de a oferi servicii mai eficiente atat clientilor existenti, cat si celor viitori.”, a declarat Bryan Jardine, Managing Partner Wolf Theiss.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau