Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Wolf Theiss desemnata castigatoare a premiilor europene „Femei in avocatura de business“

Wolf Theiss desemnata castigatoare a premiilor europene „Femei in avocatura de business“

Pentru al patrulea an consecutiv, Wolf Theiss a fost desemnata castigatoare a Premiilor Europene „Femei in Avocatura de Business“. Dupa ce, in 2014, a castigat premiile „Cea mai buna firma de avocatura din Romania”, „Cea mai buna firma de avocatura din Austria” si „Cea mai buna firma de avocatura din Croatia”, firma a fost desemnata din nou castigatoare, in acest an, la toate cele trei categorii.

Acesta este al cincilea an in care grupul Euromoney Legal Media a oferit „Premiile Europene Femei in Avocatura de Business“. Premiile sunt oferite firmelor de avocatura care sustin dezvoltarea femeilor avocat prin programe care le permit sa gaseasca un echilibru intre profesie si viata personala si initiative care incurajeaza activitatile de networking sau prin crearea unor oportunitati profesionale.

Criteriile de evaluare includ initiative pentru promovarea diversitatii, relatia dintre femei si barbati in cadrul profesiei de avocat sau numarul partenerilor femei. Succesul obtinut la cele trei categorii nationale, respectiv „Romania“, „Austria“ şi „Croatia“ in 2015 şi 2014 urmeaza succeselor anterioare obtinute pentru categoria „Austria“, in 2012 şi 2013, categoria „Croatia“ in 2013 si categoria „Firma anului pentru servicii pro bono“ in 2014.

In acest an, Wolf Theiss a fost de asemenea selectata la categoriile „Cea mai buna firma din Republica Ceha“, „Cea mai buna initiativa a unei firme de avocatura privind diversitatea de gen“, „Cea mai buna firma, la nivel national, pentru echilibrul intre profesie si viata personala“, „Cea mai buna firma, la nivel national, pentru servicii pro bono“ si „Cea mai buna firma, la nivel national, in ceea ce priveste femeile in avocatura de business“.

Avocatii Wolf Theiss Eva Fischer (Partener, Viena), Katrin Stauber (Asociat Senior, Viena) si Anna Diblikova (Asociat, Praga) au primit premiul in numele firmei in cadrul evenimentului „Premiile Europene Femei in Avocatura de Business“ organizat la Londra.

Partenerul Coordonator al Wolf Theiss, Erik Steger, a declarat: „Initiativele Wolf Theiss pentru promovarea si sustinerea femeilor in avocatura sunt de natura sa stabileasca precedente in domeniu; actuala dezbatere publica arata importanta acestui subiect – prin urmare, suntem foarte mandri de recunoasterea de care ne bucuram din nou in acest an la trei categorii nationale si de faptul ca am fost nominalizati la o patra categorie. Aceasta arata ca nu numai biroul nostru cel mai mare, din Viena, ci si celelalte birouri ale noastre din regiune stabilesc precedente din punctul de vedere al echitatii si egalitatii. Nu numai ca aceste eforturi sunt apreciate de femeile din firma noastra, dar si clientii nostri reactioneaza extrem de pozitiv la aceste initiative.“

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau