Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Wolf Theiss a asistat Rockaway Capital SE la cumpararea agentiei de voiaj Invia de la MCI Tech Ventures

Wolf Theiss a reprezentat si a consiliat compania Rockaway Capital SE in vederea achizitionarii agentiei de voiaj online Invia, din grupul careia face parte si societatea romaneasca Invia Travel SRL. In urma incheierii tranzactiei, Wolf Theiss va continua sa acorde consultanta in legatura cu oferta de licitatie obligatorie catre actionarii minoritari ai Travelplanet S.A., filiala poloneza a agentiei.

Invia este cea mai mare agentie de voiaj online din Republica Ceha si unul dintre cei mai cunoscuti furnizori online de pachete de calatorii din Europa Centrala si de Est. Rockaway Capital SE este membra a uneia dintre cele mai progresiste case de investitii de capital privat si de risc din Republica Ceha, cu birouri in San Francisco si Sao Paolo.

Jan Myska, Partener Wolf Theiss Praga, a remarcat: „Suntem recunoscatori ca am participat la aceasta tranzactie provocatoare, interesanta si plina de satisfactii. Tranzactia a implicat aspecte complexe din domeniul dreptului societatilor comerciale, al reglementarii si al concurentei din cinci jurisdictii, Republica Ceha, Romania, Polonia, Ungaria si Slovacia.”

Pentru componenta din Romania a tranzactiei, Rockaway Capital SE a fost asistat de catre o echipa de avocati condusa de Ileana Glodeanu, Partener coordonator al practicii de Corporate/M&A din Bucuresti si Mircea Ciocirlea, avocat senior in cadrul aceluiasi departament. Ei si-au oferit experienta pe aspecte de drept roman societar, mai ales in legatura cu implementarea anumitor pasi necesari finalizarii tranzactiei, cu impact asupra subsidiarei din Romania.

Jan Myska a condus echipa Wolf Theiss care a acordat consultanta cross-border companiei Rockaway Capital SE si a coordonat tranzactiile.

In Praga echipa a mai inclus pe Jan Kotous (Counsel), Libor Prokes (Counsel), precum si pe Lenka Kucerova (avocat colaborator). Consultanta pe probleme de drept polonez a fost asigurata de Dariusz Harbaty (avocat senior) si Monika Gaczkowska (avocat colaborator).

Janos Toth, Partener in cadrul biroului din Budapesta, si Peter Ihasz, avocat colaborator, au acordat consultanta pe probleme de drept maghiar.

Marian Sulfk, avocat senior din cadrul biroului din Bratislava a acorda consultanta pe probleme de drept slovac.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau