Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Wolf Theiss a asistat Rockaway Capital SE la cumpararea agentiei de voiaj Invia de la MCI Tech Ventures

Wolf Theiss a reprezentat si a consiliat compania Rockaway Capital SE in vederea achizitionarii agentiei de voiaj online Invia, din grupul careia face parte si societatea romaneasca Invia Travel SRL. In urma incheierii tranzactiei, Wolf Theiss va continua sa acorde consultanta in legatura cu oferta de licitatie obligatorie catre actionarii minoritari ai Travelplanet S.A., filiala poloneza a agentiei.

Invia este cea mai mare agentie de voiaj online din Republica Ceha si unul dintre cei mai cunoscuti furnizori online de pachete de calatorii din Europa Centrala si de Est. Rockaway Capital SE este membra a uneia dintre cele mai progresiste case de investitii de capital privat si de risc din Republica Ceha, cu birouri in San Francisco si Sao Paolo.

Jan Myska, Partener Wolf Theiss Praga, a remarcat: „Suntem recunoscatori ca am participat la aceasta tranzactie provocatoare, interesanta si plina de satisfactii. Tranzactia a implicat aspecte complexe din domeniul dreptului societatilor comerciale, al reglementarii si al concurentei din cinci jurisdictii, Republica Ceha, Romania, Polonia, Ungaria si Slovacia.”

Pentru componenta din Romania a tranzactiei, Rockaway Capital SE a fost asistat de catre o echipa de avocati condusa de Ileana Glodeanu, Partener coordonator al practicii de Corporate/M&A din Bucuresti si Mircea Ciocirlea, avocat senior in cadrul aceluiasi departament. Ei si-au oferit experienta pe aspecte de drept roman societar, mai ales in legatura cu implementarea anumitor pasi necesari finalizarii tranzactiei, cu impact asupra subsidiarei din Romania.

Jan Myska a condus echipa Wolf Theiss care a acordat consultanta cross-border companiei Rockaway Capital SE si a coordonat tranzactiile.

In Praga echipa a mai inclus pe Jan Kotous (Counsel), Libor Prokes (Counsel), precum si pe Lenka Kucerova (avocat colaborator). Consultanta pe probleme de drept polonez a fost asigurata de Dariusz Harbaty (avocat senior) si Monika Gaczkowska (avocat colaborator).

Janos Toth, Partener in cadrul biroului din Budapesta, si Peter Ihasz, avocat colaborator, au acordat consultanta pe probleme de drept maghiar.

Marian Sulfk, avocat senior din cadrul biroului din Bratislava a acorda consultanta pe probleme de drept slovac.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau