Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Wolf Theiss a asistat cumparatorul complexului de birouri Swan Office Park

Smartown Investment a incheiat contractul de vanzare cumparare pentru complexul de birouri Swan Office Park, aflat sub administrarea CITR – Casa de Insolventa Transilvania. Echipa de avocati Wolf Theiss, condusa de catre partenerul Ciprian Glodeanu, coordonator al departamentului de Real Estate, a asistat cumparatorul in aceasta tranzactie.

Licitatia de vanzare a proiectului de birouri de clasa A, Swan Office & Technology Park din Pipera – Tunari, a fost organizata de CITR.  Acesta a fost prezentat de catre CITR majoritatii investitorilor importanti de pe piata, ce include 26 de nationalitati. Compania Smartown Investments, detinuta de Topmost Investments si reprezentata de Nicolas Treppides, si-a adjudecat proiectul de birouri intrat in insolventa n 2013,in data de 14 octombrie 2016. Pretul de achizitie a fost de 30,3 milioane Euro, cu aproximativ 50% mai mult decat pretul aprobat initial de creditori.

Ciprian Glodeanu, Partener si coordonator al departamentului de Real Estate, a declarat: “Tranzactia a fost solicitanta deoarece timpul pentru pregatirea tuturor documentelor cerute in proceduraa fost extrem de scurt. Insa, cand lucrezi cu oameni foarte competenti, lucrurile se deruleaza relativ usor, atat echipa CITR, catsi echipa clientului nostru fiind formata din profesionisti. Cunoastem foarte bine acest proiect, deoarece am fost implicati si in trecut,si suntem ferm convinsi caacesta va fi unul de succes pentru clientul nostru. Sunt incantatsi ca prin aceasta tranzactie echipa de real estate a Wolf Theiss Bucuresti a depasit pragul de 200 milioane de euro ca imobile tranzactionate sau finantate in 2016 si avand in vedere tranzactiile la care lucram in prezent, chiar am putea dubla aceasta suma pana la sfarsitul anului.”

Echipa Wolf Theiss care a asistat cumparatorul in aceasta tranzactie a fost formata din Ciprian Glodeanu (Partener), Radu Simion (Senior Associate) si Anca Alexandrescu (Associate).

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau