Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

White & Case a fost desemnata “consultantul juridic al anului pentru Europa Centrala si de Est”

Firmei de avocatura White & Case i s-a decernat premiul pentru „Consultantul Juridic al Anului 2013 pentru Europa Centrala si de Est” in cadrul ceremoniei de acordare a premiilor din domeniul fuziunilor & achizitiilor pentru Europa, ceremonie ce a fost gazduita de publicatia Financial Times si de platforma media mergermarket, cu ocazia unui eveniment organizat in Londra la data de 12 decembrie. Acest premiu reprezinta recunoasterea rolului White & Case in calitate de consultant juridic in cadrul unor tranzactii majore derulate in Ungaria, Republica Ceha, Polonia, Romania, Slovacia si Slovenia.

Ceremonia de premiere pentru categoria fuziunilor & achizitiilor pentru Europa organizata de publicatia Financial Times si de platforma media mergermarket este un eveniment anual care celebreaza excelenta in domenii precum: drept corporatist, capital privat, drept bancar si fuziuni & achizitii.

Grupul de practica din domeniul fuziunilor & achizitiilor al biroului White & Case din Bucuresti este coordonat de Lucian Bondoc, Partener Co-Executiv. Tranzacții recente in care echipa din Bucuresti a fost implicata includ asistarea Raiffeisen Bank S.A. in legatura cu achizitionarea activitatii de retail a Citibank din Romania sau asistarea Fondul Proprietatea S.A. cu privire la vanzarea unui numar de 632.482.000 actiuni detinute in societatea OMV Petrom S.A..

Informatii referitoare la White & Case

White & Case LLP este o firma de avocatura globala de prim rang, avand avocati in 40 de birouri din 27 de tari. Fiind una dintre primele firme de avocatura din Statele Unite care si-a stabilit o prezenta cu adevarat globala, acordam consiliere si reprezentare in practic orice domeniu de drept care afecteaza activitatile de afaceri transfrontaliere. Clientii nostri beneficiaza atat de reteaua noastra globala extinsa cat si de expertiza aprofundata a specialistilor nostri in drept american, britanic si local din fiecare regiune in care activam si conteaza pe serviciile oferite de birourile noastre in legatura cu tranzactii transfrontaliere complexe, precum si cu reprezentarea acestora in cadrul procedurilor de arbitraj si litigii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau