Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Un partener de la Ionescu si Sava a fost numit secretar de stat MApN pentru relatia cu Parlamentul

Avocata Otilia Sava, partener in cadrul casei de avocatura Ionescu si Sava, a fost numita luni in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Apararii Nationale, unde va avea in atributii relatia cu Parlamentul, informarea publica si cresterea calitatii vietii.

Otilia Sava este membra a Baroului Bucuresti din 1998 si unul dintre partenerii fondatori ai casei de avocatura Ionescu si Sava.

Societatea de avocati Ionescu si Sava a fost infiintata in 2005 de fratii Radu si Albert George Ionescu, alaturi de Otilia Sava si Alina Neagu, iar in prezent este parte a unui grup care mai include si firmele Casa de Insolventa Ionescu si Sava si Ionescu si Sava Tax SRL.

In portofoliul de clienti al firmei se regasesc companii precum Pfizer, Mercedes-Benz, Novartis, Angelini si Grupo Lar.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau