Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Un partener de la Ionescu si Sava a fost numit secretar de stat MApN pentru relatia cu Parlamentul

Avocata Otilia Sava, partener in cadrul casei de avocatura Ionescu si Sava, a fost numita luni in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Apararii Nationale, unde va avea in atributii relatia cu Parlamentul, informarea publica si cresterea calitatii vietii.

Otilia Sava este membra a Baroului Bucuresti din 1998 si unul dintre partenerii fondatori ai casei de avocatura Ionescu si Sava.

Societatea de avocati Ionescu si Sava a fost infiintata in 2005 de fratii Radu si Albert George Ionescu, alaturi de Otilia Sava si Alina Neagu, iar in prezent este parte a unui grup care mai include si firmele Casa de Insolventa Ionescu si Sava si Ionescu si Sava Tax SRL.

In portofoliul de clienti al firmei se regasesc companii precum Pfizer, Mercedes-Benz, Novartis, Angelini si Grupo Lar.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau