Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Un nou Partener Asociat in cadrul Reff & Asociatii

Incepand cu 1 septembrie, Robert Ionita, unul dintre cei mai experimentati avocati specializati in domeniul imobiliar din cadrul echipei, a fost promovat ca Partener Asociat in cadrul Reff & Asociatii.

Robert face parte din echipa de management din anul 2009 si a fost implicat in diverse tipuri de tranzactii de fuziuni si achizitii, in special in domeniul imobiliar, asistand clienti in proiecte imobiliare diverse: achizitii de proprietati, proiecte de dezvoltare imobiliara, inchirieri de spatii comerciale si de birouri, contracte de constructii, asocieri in participatiune etc.

Ca urmare a acestei promovari, echipa Reff & Asociatii numara doi Parteneri Equity si cinci Parteneri Asociati.

Despre Reff & Asociatii

Reff & Asociatii este firma membra Deloitte Legal, o retea de societati de avocati ce colaboreaza cu Deloitte pe plan global, fiind integrata practicii multidisciplinare de servicii profesionale oferite de Deloitte.

Avocatii din cadrul Reff & Asociatii au experienta in tranzactii complexe, adresand problematica juridica din perspectiva multidisciplinara si in considerarea bunelor practici internationale. Apartenenta la echipa multidisciplinara a Deloitte permite oferirea unor solutii complete la problemele clientilor. Avocatii Reff si Asociatii ofera servicii la cel mai inalt nivel care se bazeaza atat pe experienta juridica, cat si pe utilizarea unor proceduri inovatoare. Abordarea globala si sistematica a aspectelor analizate permite clientilor nostri sa integreze aspectele juridice in deciziile lor strategice inca din fazele incipiente ale operatiunilor, anticipand si prevenind riscurile juridice si minimizand potentialele perturbari ale activitatilor desfasurate.

Implicarea constanta si substantiala din ultimii ani a avocatilor de la Reff & Asociatii in tranzactii de referinta a contribuit la cresterea vizibilitatii si consolidarea pozitiei pe piata locala a serviciilor juridice, avand ca rezultat o ascensiune in ghidurile juridice internationale.

Editia 2013 a Legal 500, Europe, Middle East & Africa claseaza Reff & Asociatii printre cele mai importante case de avocatura si recomanda serviciile oferite de avocatii acesteia pentru asistenta in domeniile: financiar-bancar, drept corporatist si M&A, piete de capital si imobiliar.

Conform celor citate in anuarul Legal 500 EMEA, clientii percep echipa de avocati ca fiind extrem de talentata si cu multa experienta, profesionista si avand o pregatire corespunzatoare, capabila sa coordoneze situatii complexe si avand abilitati foarte bune de management.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau