Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Ultimele noutati privind admiterea in magistratura si la INM (sesiunea august 2013)

Consiliul Superior al Magistraturii a emis in data de 26.08.2013 un comunicat de presa cu privire la admiterea la INM si admiterea in magistratura.

1) Admiterea la INM

Cu privire la admiterea la Institutul National al Magistraturii, CMS precizeaza ca acest concurs a fost organizat pentru ocuparea unui numar de 200 de locuri de auditori de justitie, din care 100 de locuri sunt alocate pentru pregatirea auditorilor in vederea ocuparii functiei de judecator, iar 100 de locuri pentru pregatirea auditorilor in vederea ocuparii functiei de procuror.

Pentru concursul de admitere la INM s-au inscris 3874 de candidati iar la proba eliminatorie tip grila, care a avut loc in data de data de 25 august 2013, au participat 3733 de candidati.

A doua proba, constand in testul grila de verificare a rationamentului logic, va avea loc la data de 8 septembrie 2013.

2) Admiterea in magistratura

Cu privire la admiterea directa in magistratura, a persoanelor cu experienta in domeniul juridic de cel putin 5 ani, CMS precizeaza ca acest concurs de admitere (demarat in luna august 2013) a fost organizat pentru ocuparea unui numar de 70 de posturi de judecator la judecatorii.

Pentru acest concurs de admitere in magistratura s-au inscris 1258 de candidati iar la proba eliminatorie tip grila, care a avut loc in data de data de 25 august 2013, au participat 1144 de  candidati.

A doua proba din cadrul primei etape, constand in testul grila de verificare a rationamentului logic, va avea loc la data de 8 septembrie 2013.

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau