Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Tuca Zbarcea & Asociatii: un nou record de recomandari individuale in Legal 500, editia 2013

Tuca Zbarcea & Asociatii: un nou record de recomandari individuale in Legal 500, editia 2013

Tuca Zbarcea & Asociatii se bucura si anul acesta de o apreciere si calificari deosebite din partea uneia dintre cele mai importante publicatii juridice internationale – Legal 500.

Astfel, in editia de anul acesta a faimosului ghid international, Tuca Zbarcea & Asociatii se remarca in mai multe arii de practica, atat la nivelul sau global, de echipa privita in ansamblu, cat si la nivel individual, al avocatilor care activeaza in cadrul acesteia. In cinci (5) arii de practica casa de avocatura se plaseaza pe primul loc, iar nu mai putin de 14 avocati (majoritatea parteneri) din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii sunt recomandati in 2013 de publicatia Legal 500 drept „leading individuals”, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare numar de recomandari individuale obtinut de o firma de avocatura din Romania.

Avocatii fondatori Florentin Tuca si Gabriel Zbarcea au fost recomandati pentru experienta bogata in proiecte de Drept societar, precum si Fuziuni si achizitii.

De asemenea, Stefan Damian, Deputy Managing Partner, a fost evidentiat in doua arii de practica, si anume Drept societar, Fuziuni si achizitii, Drept Financiar-Bancar, Piete de Capital.

Noua parteneri au fost evidentiati in diverse domenii ale dreptului in editia din acest an a Legal 500, si anume Sorin Vladescu, Robert Rosu („Leading Individual”), Ioana Hrisafi, Dan Borbely, Serban Paslaru, Mihai Dudoiu, Silvana Ivan, Irina Moinescu, Ioana Gelepu.

Alti avocati recomandati sunt Vlad Cercel si Razvan Mircea.

Potrivit analistilor Legal 500, Tuca Zbarcea & Asociatii „si-a castigat un bine-meritat loc in esalonul de varf al pietei de avocatura”, „avocatii firmei fiind profesionisti de exceptie, extrem de atenti la detalii si de pozitivi”.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel international. In ultimii 26 de ani, clasamentele Legal 500 realizeaza cea mai cuprinzatoare analiza a pietei de avocatura internationale, evidentiind performantele firmelor de avocatura si avocatilor de top in urma unui sondaj cu peste 250.000 de consilieri juridici si avocati la nivel mondial.

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 95 de avocati dintre care 20 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul „best friend” cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), NIS-Gazprom, Expur S.A. – parte a grupului francez Sofiprotéol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania etc.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau