Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Tuca Zbarcea & Asociatii, trei premii in cadrul Galei Avocatilor organizata de Ziarul Financiar

Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiile pentru cele mai mari tranzactii care au avut loc pe parcursul anului trecut in piata bancara, FMCG si a materialelor de constructii.

Gala Avocatilor 2014 a reunit aproximativ 150 de participanti intr-o ceremonie in cadrul careia, potrivit organizatorilor, au fost premiati avocatii implicati in cele mai mari tranzactii realizate anul trecut pe piata locala. Astfel, 16 firme de avocatura au contribuit la finalizarea cu succes a zece tranzactii pe care publicatia economica si de business Ziarul Financiar le-a considerat ca fiind de referinta.

Din totalul de zece tranzactii, Tuca Zbarcea & Asociatii si-a adjudecat trei premii, in recunoasterea aportului avocatilor firmei in derularea si incheierea „celor mai mari tranzactii” din sectoarele respective, potrivit informatiilor detinute de Ziarul Financiar.

Astfel, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost premiata pentru „Cea mai mare tranzactie din domeniul bancar”, si anume pentru asistarea UniCredit Tiriac Bank la preluarea portofoliului de retail din Romania al bancii RBS (Romania) Bank.

De asemenea, potrivit datelor Ziarul Financiar, firma de avocatura a fost implicata si in „Cea mai mare tranzactie in industria FMCG”, si anume achizitia brandului de ulei „Bunica” de la grupul Cargill.

„Cea mai mare tranzactie in industria materialelor de constructii” care a beneficiat si de aportul avocatilor Tuca Zbarcea & Asociatii a fost, in opinia Ziarul Financiar, achizitia de catre fondul de investitii EEAF a producatorului de vopsea Deutek.

Gala Avocatilor este un eveniment organizat de Ziarul Financiar pentru a celebra cei mai activi consultanti pe parcursul anului precedent. La editia din 2014, au fost premiate 16 case de avocatura care au oferit asistenta in cele mai mari tranzactii din zece domenii, si anume: piete de capital, bancar, imobiliar, retail, farma, agricol, IT&C, FMCG, materiale de constructii. De asemenea, o alta distinctie a fost acordata pentru „Cea mai mare achizitie realizata de un antreprenor local”.

Detalii complete despre ceremonia din acest an se regasesc la urmatorul link: http://evenimente.zf.ro/eveniment-gala-avocatilor-2014-12218633/despre-eveniment-12218639

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau