Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Tuca Zbarcea & Asociatii primeste 16 recomandari individuale si doua titluri „Avocatul Anului” de la Best Lawyers

Cea mai recenta editie a ghidului dedicat Romaniei, lansat ieri de publicatia americana „Best Lawyers”, nominalizeaza 112 avocati din Bucuresti in 20 de arii de practica. In premiera pentru Romania, ghidul american a conferit si distinctia „Avocatul Anului”.

„Best Lawyers” este publicatia cu cea mai indelungata traditie in inventarierea performerilor in diverse domenii ale dreptului din peste 65 de jurisdictii. Nominalizarile reflecta opiniile membrilor comunitatii juridice, culese in cadrul unui amplu sondaj privind cei mai buni avocati din jurisdictia respectiva.

In total, 112 avocati din Bucuresti au fost inclusi pe lista avocatilor romani de top, cele mai multe recomandari primindu-le Tuca Zbarcea & Asociatii, cu un total de 16 experti evidentiati in peste jumatate din ariile supuse investigatiei. Casa de avocatura a intrunit cele mai multe nominalizari prin avocatii Catalin Baiculescu, Florentin Tuca, Cornel Popa si Gabriel Zbarcea. De asemenea, alti 12 parteneri ai firmei au fost recomandati in 13 domenii de practica, in baza voturilor atribuite de confrati in cadrul procesului de nominalizare, si anume: Stefan Damian, Sorin Vladescu, Razvan Gheorghiu-Testa, Ciprian Dragomir, Robert Rosu, Ioana Hrisafi, Levana Zigmund, Raluca Vasilache, Oana Ureche, Dan Borbely, Mihai Dudoiu si Irina Moinescu.

Mai mult, ghidul american si-a desemnat, pentru prima oara, avocatii anului in Romania, conferind inalta distinctie „Avocatul Anului”/”Lawyer of the Year” lui Florentin Tuca si Catalin Baiculescu, pentru expertiza in Drept comercial si, respectiv, Fuziuni si Achizitii. Potrivit reprezentantilor „Best Lawyers”, acest premiu revine unui avocat pentru o singura arie de practica din fiecare comunitate juridica. Mai mult, „Avocatul Anului” a cumulat cel mai mare numar de voturi in domeniul de activitate respectiv, fiind totodata inclus pe lista expertilor recomandati de Best Lawyers. Este pentru prima data cand oferim aceste distinctii in Romania”, a precizat Kristen Greer, Research Manager al ghidului american.

”Best Lawyers” 2014-2015 prezinta lista celor mai buni avocati din Romania, care activeaza in 20 domenii de practica, precum si starurile anului in aceste arii. Metodologia utilizata de editorii ”Best Lawyers” confera consistenta si transparenta procesului de evaluare, includerea in ghid facandu-se in functie de numarul de voturi din partea confratilor respondenti.

Detalii complete despre „Best Lawyers in Romania© 2014-2015” (Copyright 2013 by Woodward/White, Inc., of Aiken, SC) se regasesc la urmatorul link: www.bestlawyers.com

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau