Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Tuca Zbarcea & Asociatii obtine numarul maxim de recomandari individuale in directorul IFLR 1000

Tuca Zbarcea & Asociatii obtine numarul maxim de recomandari individuale in directorul IFLR 1000

Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au primit numarul maxim de recomandari din partea reputatului director IFLR 1000, care realizeaza clasamente ale caselor de avocatura locale si internationale specializate in consultanta in domeniul financiar.

Noua editie a directorului financiar IFLR 1000, lansata la Londra ieri seara, recomanda cu prioritate echipele de drept financiar-bancar, piete de capital si fuziuni si achizitii ale Tuca Zbarcea & Asociatii.

Echipa de experti a firmei include sapte avocati desemnati de catre analistii IFLR 1000 ca fiind „Lideri” („Leading Lawyers”) in toate cele patru arii investigate anual: Fuziuni si Achizitii, Project Finance precum si Financiar-Bancar si Piete de Capital.

„Suntem incantati ca analistii IFLR 1000 au ajuns la concluzia ca specialistii din echipa Tuca Zbarcea & Asociati detin statut de „Leading Lawyer” pe piata locala. Intr-adevar, ultimul an a fost unul intens sub aspectul tranzactiilor derulate pe piata financiar-bancara, restructurarilor si finantarilor ori proiectelor pe piata de capital”, a declarat Stefan Damian, Deputy Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Tuca Zbarcea & Asociatii este considerata drept unul dintre cei mai activi consultanti pe piata financiara, ocupand prima pozitie in domeniile Fuziuni si Achizitii ori Project Finance si pozitia secunda in aria Financiar-Bancar si Piete de Capital.

De asemenea, casa de avocatura a castigat in 2012 marele premiu pe Romania oferit de „International Financial Law Review – IFLR” in recunoasterea performantelor echipei de a gestiona proiecte transfrontaliere complexe in domeniile financiar-bancar, piete de capital si fuziuni si achizitii in anul anterior.

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 100 de avocati dintre care 21 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul „best friend” cu Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social,  drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), NIS-Gazprom, Expur S.A. – parte a grupului francez Sofiprotéol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, Vodafone Romania SA, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucuresti si Depozitarul Central, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, AEGON etc.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau