Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Tuca Zbarcea & Asociatii numeste un nou partener si promoveaza alti 10 avocati

Dupa promovarea a trei parteneri la inceputul acestui an, societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii isi extinde din nou echipa de management prin numirea lui Sebastian Radocea ca partener in departamentul de energie al firmei. Alti zece avocati au fost avansati in diverse roluri in cadrul firmei, toate promovarile fiind efective de la 1 ianuarie 2015.

Sebastian Radocea a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, fiind specializat in dreptul energiei, fuziuni si achizitii si drept societar si comercial. De-a lungul celor 15 ani de activitate profesionala, Sebastian a participat la primul proces de separare legala (unbundling) a activitatilor de distributie si furnizare de energie electrica la nivelul unei foste societati de stat din sectorul energiei electrice, precum si in privatizarea unor societati de distributie si furnizare a energiei electrice. De asemenea, Sebastian a acordat asistenta unui numar considerabil de investitori privati in legatura cu dezvoltarea, operarea, achizitia si/sau vanzarea unor  proiecte fotovoltaice. In prezent, el este implicat in implementarea, pentru prima data in Romania, a proiectelor de eficienta energetica in sectorul public.

Alti 10 avocati au mai facut un pas in cariera, fiind promovati la statutul de Managing Associate sau Senior Associate. Astfel, Andreea Lisievici-Lefter, Patricia Enache, Mihai Ene si Dana Busini vor face parte, de la inceputul lui 2015, din grupa de elita a firmei – Managing Associate. De asemenea, Olga Cobasneanu, Maxim Dogoter, Mariana Sturza, Ruxandra Nita, Ruxandra Frangeti si Alexandru Moldoveanu se alatura grupei avocatilor seniori – Senior Associate. Majoritatea promovarilor sunt in departamentele de litigii si arbitraje comerciale, inclusiv drept penal, dar si drept societar/comercial, drept financiar-bancar si piete de capital, PPP/concesiuni sau dreptul muncii.

”Consolidarea echipei a fost si ramane principalul nostru obiectiv, oricat de pompos sau eufemistic ar putea suna. Resursa umana este cel mai pretios capital al firmei, un capital “majorat” in ultimii ani, atat sub aspect numeric, cat si valoric. Avansarile din acest an sunt o recunoastere a calitatilor profesionale, a plusului de experienta acumulat, a meritelor speciale si vitezei cu care acesti tineri de valoare au venit din urma. Plutonul este intarit la varf prin numirea lui Sebastian Radocea ca Partener in departamentul de energie, un colaborator de nadejde si un coechipier cu state vechi, cu un aport important in multe dintre proiectele reprezentative ale practicii noastre in domeniul energiei”, declara Florentin Ţuca, Managing Partner al Ţuca Zbarcea & Asociaţii.

Echipa Ţuca Zbarcea & Asociaţii cuprinde peste 170 de avocati si angajati iar incepand cu 1 ianuarie 2015, numarul partenerilor va urca la 25 de la 24 in prezent.

 

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau