Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Tuca Zbarcea & Asociatii intr-o tranzactie de anvergura in domeniul comunicarii online

Tuca Zbarcea & Asociatii intr-o tranzactie de anvergura in domeniul comunicarii online

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Kinecto International (parte din Tempo Creative Group) in procesul de vanzare a Kinecto catre reteaua globala de media si comunicare digitala Aegis Media. Tranzactia a fost una de anvergura, atat datorita structurii complexe si procesului elaborat de negociere, cat si valorii totale pe care a implicat-o, respectiv, cca. 5 milioane euro, in functie de indeplinirea anumitor indicatori financiari.

Echipa de avocati Tuca Zbarcea si Asociatii a fost coordonata in acest proiect de Cornel Popa, Partener si Dominic Morega, Managing Associate. Despre acest proiect, Dominic Morega a declarat: „Negocierile s-au intins pe durata mai multor luni de zile, in special datorita structurii relativ complexe pentru astfel de tranzactii. Buna colaborare pe care am avut-o cu clientii nostri, asociatii Kinecto, a fost esentiala pentru intelegerea specificului activitatii de nisa a societatii care a facut obiectul tranzactiei, dar si a indicatorilor financiari in functie de care se stabileste pretul final”.

Totodata, Dragos Grigoriu, asociat Kinecto si fondator al Tempo Creative Group a precizat: „A fost un proces complex, in care experienta avocatilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii a permis acomodarea cerintelor sofisticate ale unui investitor de talia Aegis si, desigur, finalizarea cu succes a celei mai importante tranzactii din industria de comunicare online din Romania, o piata cu un potential important de dezvoltare”.

Fondata in 2002, Kinecto este una dintre cele mai importante agentii de comunicare digitala din Romania. Kinecto, pionier in comunicarea online, imbina competentele strategice, creative si tehnologice pentru a crea solutii de comunicare eficiente, ariile de expertiza incluzand campanii online si in social media, programe CRM, dezvoltarea de siteuri si micrositeuri, email marketing sau search engine marketing. Lista de clienti a Kinecto include BCR, IKEA, Unilever sau LG.

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 100 de avocati dintre care 20 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul „best friend” cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), NIS-Gazprom, Expur S.A. – parte a grupului francez Sofiprotéol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania etc.

Citeste si…

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau