Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat McDonald’s in tranzactia cu grupul maltez Premier Capital

Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat McDonald’s in tranzactia cu grupul maltez Premier Capital

McDonald’s a incheiat, la finele saptamanii trecute, o tranzactie complexa, prin care actiunile McDonald’s System of Romania, Inc., o companie inregistrata in Delaware si care detine filiala din Romania au fost vandute catre Premier Capital S.R.L., o filiala a companiei malteze Premier Capital plc. Tranzactia a inclus, de asemenea, o franciza in temeiul careia fosta filiala romaneasca a lui McDonald’s va continua sa opereze pe plan local sub celebra marca de restaurante de tip fast-food. Modelul fusese implementat anterior cu succes de catre compania americana si cea malteza in state precum Malta, Grecia sau in Tarile Baltice.

Vanzatorul a fost consiliat de o echipa din care au facut parte in principal Cornel Popa (Partener) si Andreea Lisievici (Managing Associate). Serviciile avocatilor au inclus asistenta oferita McDonald’s in negocierea, executarea si incheierea documentelor tranzactiei.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Conferinta CTRL + SHIFT + ESC – Reglementari juridice cu impact comercial

Biroul din Romania al societatii de avocatura regionale Wolf Theiss, cu sprijinul British Romanian Chamber of Commerce (BRCC) si al Bancii Transilvania, a organizat pentru mediul de business din Cluj-Napoca conferinta CTRL + SHIFT + ESC – Reglementari juridice cu impact comercial. Printre participantii...

( 0 http://pro-legal.ro/conferinta-ctrl-shift-esc-reglementari-juridice-cu-impact-comercial/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau