Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Top avocati – Restructurare / Insolventa: Romania (Chambers Europe 2012)

Chambers and Partners este una dintre cele mai prestigioase publicatii de specialitate din lume care furnizeaza referinte cu privire la activitatea avocatilor de business, inclusiv cu privire la avocatii care isi desfasoara activitatea in Romania.

In ceea ce priveste specializarea Restructurare/Insolventa (Restructuring/Insolvency), din cadrul clasamentelor Chambers, aceasta acopera in principal aspectele legate de insolventa companiilor si restructurarea corporativa precum si procedurile legale referitoare la companiile aflate in dificultate. De asemenea, mai ales in contextul economic actual, aceasta specializare cuprinde si consultanta cu privire la oportunitatile de achizitii care apar in legatura cu intreprinderile aflate in dificultate. Avocati care detin aceasta specializare asista debitorii, investitorii si cumparatorii activelor, creditorii garantati si negarantati, comitetele creditorilor, asiguratorii, directorii de societati comerciale aflate in dificultate, precum si orice alte parti interesate cu privire la restructurari corporatiste si proceduri de insolventa. In plus fata de activitatea tranzactionala, specializarea acopera, de asemenea, orice litigiu aferent, cum ar fi disputele dintre aceste parti, in legatura cu companiile aflate in dificultate.

In cadrul clasamentelor realizate de Chambers firmele de avocatura si avocatii din cadrul acestora sunt ierarhizati in categorii (bands) de la 1 la 6, categoria 1 fiind cea mai buna. In cadrul aceleiasi categorii firmele de avocati sunt enumerate in ordine alfabetica. In afara de cele 6 categorii, Chambers mai evidentiaza, acolo unde este cazul, si alti avocati care au dovedit calitati profesionale exceptionale.

 

Top avocati – specializarea Restructurare/Insolventa (Restructuring/Insolvency)

– Chambers Europe 2012

 

Categoria (band)

Firma de avocatura

Avocati recomandati

1

Musat & Asociatii

Ana-Maria Placintescu

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

Ana-Diculescu Sova

Alina Radu

Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRF)

Stan Tirnoveanu

2

Clifford Chance

Daniel Badea

CMS

Simon Dayes

Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP

Victor Padurari

Tuca Zbarcea & Asociatii

Robert Rosu

3

Biris Goran

Ana Birchall

D&B David si Baias

Sorin David

Anda Rojanschi

DLA Piper Dinu

Laura Gradinescu

Dragne & Asociatii

Ion Dragne

Salans

Tiberiu Csaki

Stoica & Asociatii

Valeriu Stoica

Stratula Mocanu & Asociatii

Cosmin Mocanu

Wolf Theiss

Bryan Jardine

Alti avocati remarcabili

Arin Stanescu (Stanescu, Milos, Dumitru & Partners)

Gheorghe Piperea (Piperea & Asociatii)

 

Citeste si…

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau