Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Top avocati – Dreptul muncii: Romania (Chambers Europe 2012)

Chambers and Partners este una dintre cele mai prestigioase publicatii de specialitate din lume care furnizeaza referinte cu privire la activitatea avocatilor de business, inclusiv cu privire la avocatii care isi desfasoara activitatea in Romania.

In cadrul clasamentelor realizate de Chambers, firmele de avocatura si avocatii din cadrul acestora sunt ierarhizati in categorii (bands) de la 1 la 6, categoria 1 fiind cea mai buna. In cadrul aceleiasi categorii, firmele de avocati sunt enumerate in ordine alfabetica. In afara de cele 6 categorii, Chambers mai evidentieaza, acolo unde este cazul, si alti avocati care au dovedit calitati profesionale exceptionale.

In cadrul clasamentelor Chambers, specializarea Dreptul muncii (Employment) acopera atat aspectele de dreptul muncii (contencioase/necontencioase) aferente activitatii de zi cu zi a unei companii, cat si cele aferente unor fuziuni sau achizitii. Specializarea include, de asemenea, litigiile de munca legate de discriminarea pe baza de sex, rasa sau varsta. Totodata, sunt avute in vedere si aspectele legate de concedieri colective si alte aspecte de dreptul muncii generate de fuziunea a doua societati. Avocatii luati in considerare in cadrul acestei specializari acorda, de asemenea, consultanta cu privire la manualele de politici interne din cadrul companiilor, formare cu privire la aspectele de HR (resurse umane) precum si consiliere pe aspect de guvernanta corporativa.

 

Top avocati (Romania) – specializarea Dreptul muncii (Employment)

– Chambers Europe 2012

 

Categoria (band)

Firma de avocatura

Avocati recomandati

1

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

Luminita Dima

2

David & Baias Dan Dascalu

Carmen Medar

Magda Volonciu & Associates Magda Volonciu

Maria Dobre

Musat & Asociatii Ana-Maria Placintescu
Popovici Nitu & Asociatii Vlad Neacsu
Tuca Zbarcea & Asociatii Serban Paslaru

3

bpv Grigorescu Stefanica Anca Grigorescu
Zamfirescu Racoti Predoiu Lucian Danilescu

4

Buzescu Ca Peter Buzescu
CMS Loredana Ralea
Peli Filip Ioan Dumitrascu
Salans Tiberiu Csaki
Savescu Voinescu & Partners Veronica Voinescu

Alti avocati remarcabili

Diana Neagu (Vernon | David)

Citeste si…

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau