Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Top avocati – Dreptul muncii: Romania (Chambers Europe 2012)

Chambers and Partners este una dintre cele mai prestigioase publicatii de specialitate din lume care furnizeaza referinte cu privire la activitatea avocatilor de business, inclusiv cu privire la avocatii care isi desfasoara activitatea in Romania.

In cadrul clasamentelor realizate de Chambers, firmele de avocatura si avocatii din cadrul acestora sunt ierarhizati in categorii (bands) de la 1 la 6, categoria 1 fiind cea mai buna. In cadrul aceleiasi categorii, firmele de avocati sunt enumerate in ordine alfabetica. In afara de cele 6 categorii, Chambers mai evidentieaza, acolo unde este cazul, si alti avocati care au dovedit calitati profesionale exceptionale.

In cadrul clasamentelor Chambers, specializarea Dreptul muncii (Employment) acopera atat aspectele de dreptul muncii (contencioase/necontencioase) aferente activitatii de zi cu zi a unei companii, cat si cele aferente unor fuziuni sau achizitii. Specializarea include, de asemenea, litigiile de munca legate de discriminarea pe baza de sex, rasa sau varsta. Totodata, sunt avute in vedere si aspectele legate de concedieri colective si alte aspecte de dreptul muncii generate de fuziunea a doua societati. Avocatii luati in considerare in cadrul acestei specializari acorda, de asemenea, consultanta cu privire la manualele de politici interne din cadrul companiilor, formare cu privire la aspectele de HR (resurse umane) precum si consiliere pe aspect de guvernanta corporativa.

 

Top avocati (Romania) – specializarea Dreptul muncii (Employment)

– Chambers Europe 2012

 

Categoria (band)

Firma de avocatura

Avocati recomandati

1

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

Luminita Dima

2

David & Baias Dan Dascalu

Carmen Medar

Magda Volonciu & Associates Magda Volonciu

Maria Dobre

Musat & Asociatii Ana-Maria Placintescu
Popovici Nitu & Asociatii Vlad Neacsu
Tuca Zbarcea & Asociatii Serban Paslaru

3

bpv Grigorescu Stefanica Anca Grigorescu
Zamfirescu Racoti Predoiu Lucian Danilescu

4

Buzescu Ca Peter Buzescu
CMS Loredana Ralea
Peli Filip Ioan Dumitrascu
Salans Tiberiu Csaki
Savescu Voinescu & Partners Veronica Voinescu

Alti avocati remarcabili

Diana Neagu (Vernon | David)

Citeste si…

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau