Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

The Lawyer: Maravela & Asociații a fost desemnata Firma de avocatura a anului in Romania

The Lawyer: Maravela & Asociații a fost desemnata Firma de avocatura a anului in Romania

Maravela & Asociații a fost desemnată Firma de avocatură a anului în România în cadrul The Lawyer European Awards 2017.

Dintre peste 120 de firme înscrise pentru 24 de categorii și aflată a treia oară consecutiv pe lista scurtă, Maravela & Asociații a fost pe podium alături de firme europene și internaționale importante, printre care Herbert Smith, GleissLutz,  A&L Goodbody, Wolf Theiss și alții.

Premiile din acest an au fost acordate pentru viziune strategică, concentrându-se în principal pe inițiative transfrontaliere, o cultură solidă a parteneriatelor, performanță financiară puternică, creștere, excelență susținută în furnizarea serviciilor juridice și un remarcabil management al talentelor.

Juriul care a desemnat Maravela & Asociații Firma de avocatură a anului în România a fost format din avocați asociați (parteneri) în cadrul unor case internaționale de avocatură de înalt nivel (Chadbourne & Parke, Charles Russell Speechlys, Macfarlanes, Mishcon de Reya, Shoosmiths, Slaughter and May, Travers Smith, Trowers & Hamlins, Walker Morris, Winston & Strawn) și reprezentanți in-house din top management ai unor companii multinaționale (Aviva UK Life, IOC Television and Marketing Services,  Moët Hennessy,  Osborne Clarke International, Paypal, Sequa Petroleum N.V., Smiths Group PLC,  Société Générale, Wolseley plc).

Aceasta fiind a cea de-a opta ediție, The Lawyer European Awards au fost prima inițiativă de acest fel, organizate pentru a răsplăti și recunoaște excelența de pe piața europeană a avocaturii.

”În spatele acestui succes stau zeci de mii de ore de muncă și nenumărate sacrificii din partea întregii noastre echipe de profesioniști, traduse în sute de clienți fericiți și mandate și tranzacții  finalizate. Deși se spune a treia oară cu noroc, consider că norocul a avut prea puțin de-a face cu această reușită. Mulțumim pe această cale tuturor! Promitem că povestea Maravela & Asociații, recent începută a fi scrisă, va continua la fel de frumos în volumele ce vor urma.” Gelu Maravela, Managing Partner Maravela & Asociații.

”Suntem bucuroși și mândri de reușita noastră, pentru care trebuie să dăm multe credite. Fără o anume ordine planificată, mulțumim minunatei noastre echipe, clienților noștri pentru încrederea acordată și tuturor prietenilor care ne-au susținut! Mulțumiri si colegilor de la celelalte firme de avocatură din România, care păstrează piața la un nivel foarte competitiv, ce ne obligă să ne reinventăm și să luptăm permanent pentru a ne menține în top. O mențiune specială se cuvine firmei Mușat & Asociatii și fondatorului ei Gheorghe Mușat, care a pus multe cărămizi importante la devenirea profesională a partenerilor fondatori ai Maravela & Asociații, ca de altfel în cazul multor alte firme de avocatură importante de pe piață.” Alina Popescu, Managing Partner Maravela & Asociații.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau