Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

The Lawyer 2016: Tuca Zbarcea & Asociatii, pentru a patra oara pe podium

The Lawyer 2016: Tuca Zbarcea & Asociatii, pentru a patra oara pe podium

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost aleasa Firma de avocatura a Anului in Romania, in cadrul ceremoniei The Lawyer European Awards, organizata de prestigioasa publicatie britanica The Lawyer.

In prezenta a peste 250 de avocati si consilieri juridici, The Lawyer, cel mai apreciat jurnal periodic din Marea Britanie dedicat pietei de avocatura, a anuntat laureatii editiei 2016 a premiilor The Lawyer European Awards. Anual, The Lawyer recompenseaza firmele de avocatura cu performante deosebite, precum si liderii care, prin decizii strategice si management vizionar, au avut un aport semnificativ in evolutia si dezvoltarea business-ului in ultimele 12 luni.

In cadrul ceremoniei din acest an au fost acordate 24 de premii, castigatorii fiind desemnati de un juriu format din 25 de avocati si consilieri juridici din cadrul unor cunoscute firme de avocatura precum Slaughter and May, Arnold & Porter, Mishcon de Reya, Travers Smith, Shoosmiths, Walker Morris, Winston & Strawn, Paul Hastings, Osborne Clarke International, respectiv corporatii precum HBO, Aviva, Linde, Tsys, Orwell Group, Unisys etc.

Lista nominalizarilor pentru premiul „Firma de Avocatura a Anului” din Romania a inclus 7 jucatori de pe plan local, deopotriva firme independente si internationale. Castigatorul categoriei, la finele procedurii de jurizare, a fost Tuca Zbarcea & Asociatii, potrivit anuntului The Lawyer.

Prezent la gala de premiere de la Londra, Gabriel Zbarcea, Managing Partner, a declarat: Acest trofeu reconfirma locul pe care Tuca Zbarcea & Asociatii il ocupa in randul firmelor de avocatura europene. El se cuvine mai intai de toate avocatilor si echipei noastre care trudesc pentru a oferi servicii de calitate 24 de ore din 24. Se cuvine clientilor nostri care au crezut si cred in noi, in valoarea acestei firme. Nu il ultimul rand, colegilor nostri din celelalte firme de avocati alaturi de care am cladit de 20 ani o piata a serviciilor juridice competitiva, provocatoare, similara cu cele din tarile cu traditie in avocatura de business.

Marcand o premiera la nivel local, Tuca Zbarcea & Asociatii si-a adjudecat patru trofee The Lawyer in decursul ultimilor 6 ani. Astfel, in 2010, la Berlin, firma fondata de avocatii Florentin Tuca si Gabriel Zbarcea era desemnata „Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani”. Peste alti doi ani, Florentin Tuca devenea primul avocat roman distins cu trofeul „Managing Partner-ul Anului in Europa”, in cadrul unei ceremonii organizate la Monte Carlo. In 2014, juriul The Lawyer avea sa acorde Tuca Zbarcea & Asociatii titlul de „Firma de Avocatura a Anului” din Romania, performanta repetata in 2016.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau