Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Sebastian Gutiu, in careul de asi al Schoenherr

Firma europeana de avocatura Schoenherr l-a numit pe Sebastian Gutiu, managing partner al biroului din Bucuresti, membru al Comitetului Director al firmei. Comitetul Director are patru membri si are ca principal obiectiv stabilirea si implementarea strategiei firmei. Responsabilitatile lui Sebastian Gutiu vizeaza finantele firmei.

“Suntem foarte mandri sa avem in forul superior al firmei un partener din cele 13 birouri internationale. Sebastian nu e numai un excelent avocat, dar si un om de afaceri de succes care si-a dovedit calitatile in conducerea biroului din Romania”, a comentat Christoph Lindinger, managing partner al casei de avocatura.

Sebastian Gutiu, unul dintre primii parteneri ai Schoenherr din afara Austriei, a devenit managing partner al biroului din Bucuresti in anul 2008. Dupa absolvirea studiilor la Universitatea de Vest din Timisoara si la Universitatea din Graz/Austria, Sebastian Gutiu s-a specializat in real estate si litigii si arbitraj. El coordoneaza echipa de real estate si constructii si, de asemenea, echipa de litigii si arbitraj, in a carei formare si dezvoltare a avut un rol cheie. Avand o reputatie deosebita atat la nivel local cat si in strainatate, Sebastian ofera consultanta juridica firmelor romanesti si internationale in toate aspectele afacerilor lor imobiliare, precum si in legatura cu solutionarea disputelor.

Schoenherr si-a inceput operatiunile in Bucuresti in 1996, iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 50 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridica clientilor romani si internationali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe: litigii & arbitraj, drept corporatist / achizitii & fuziuni, finante-banci / piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, dreptul muncii, proprietate intelectuala, media, tehnologie si comunicatii.

Despre Schoenherr

Schoenherr a fost fondata in 1950 la Viena si a devenit in timp o firma de avocatura de afaceri de top in Austria si Europa Centrala si de Est. Operand in Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varsovia si Zagreb (birou in cooperare), Schoenherr este o adevarata firma europeana. In prezent, aproximativ jumatate dintre cei peste 300 avocati ai firmei sunt activi in sediile din afara Austriei.

In Romania, Schoenherr si-a inceput operatiunile in 1996, fiind la acel moment una dintre primele firme de avocatura ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeana. De-a lungul anilor, Schoenherr si Asociatii a fost implicat in proiecte de cea mai mare anvergura si a oferit solutii juridice unor probleme din cele mai variate. In prezent, Schoenherr se afla in topul primelor 10 firme de avocatura din Romania (potrivit Ziarului Financiar, martie 2012).

  • premiul pentru cea mai mare tranzactie din domeniul banci, asigurari si fonduri de pensii (ziarul financiar 2012)
  • premiul pentru cea mai mare tranzactie din piata serviciilor medicale (ziarul financiar 2011)
  • avocati de top in fuziuni si achizitii (finmedia 2010)
  • premiul pentru cea mai mare tranzactie din asigurari si fonduri de pensii (ziarul financiar 2010)
  • premiul pentru cea mai mare tranzactie din piata de retail (ziarul financiar 2010)

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

NITULICA GHEORGHE a spus: Aprilie 7th, 2017 at 2:20 pm

REFERITOR LA UN PARTAJ NORA A DIVORTAT DE FIUL MEU EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO MAI POT SAMI RECUPEREZ SUMA INVESTITA DE MINE IN ACEST IMOBIL ASTEPT UN RASPUNS VA MULTUMESC,,

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau