Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Schoenherr reia cursurile de Lawyering la Bucuresti si Constanta

Firma de avocatura Schoenherr continua cursurile de Lawyering la Universitatea din Bucuresti si la Universitatea Ovidius din Constanta:

Universitatea Ovidius din Constanta, Facultatea de Drept, Ins and Outs of Corporate Lawyering, Alexandra Munteanu si Ana-Maria Satmar.

Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, Ins and Outs of Corporate Lawyering, Alexandra Munteanu si Ana-Maria Satmar.

Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, Business Lawyering, Simona Chirica

Participarea este gratuita. Pentru inregistrare, studentii sunt invitati sa trimita un mesaj la lawfaculty@schoenherr.eu.

Lawyering @ Schoenherr

Lawyering este un concept ale carui principale elemente sunt: intelegerea nevoilor si dorintelor clientilor; asigurarea unor standarde de calitate foarte inalte; dezvoltarea profesionala continua. Proiectul “Lawyering“, initiat acum mai bine de 50 de ani si apoi dezvoltat de Fritz Schönherr, fondatorul casei de avocatura ce ii poarta numele, este permanent adaptat si imbunatatit de cei peste 300 de avocati din 14 jurisdictii europene (mai multe detalii la www.schoenherr.eu/lawyering). In Romania, primele cursuri de Lawyering au fost sustinute in anul 2011.

Simona CHIRICĂ, partener, este specializată în drept civil, drept comercial şi drept fiscal. Are o bogata experienţă în tranzacţii imobiliare, achiziţii şi fuziuni la nivel naţional, proiecte green field, probleme de drept societar, probleme de drept fiscal, leasing operațional și financiar. În ultimii ani, Simona a oferit consultanţă juridică în tranzacţii importante din România, în special în domeniul energiei regenerabile. De asemenea, a oferit consultanță mai multor jucători din industria de retail din România. Experienta sa include și asistarea echipei de litigii și arbitraje în arbitraje naționale și internaționale în domeniul construcțiilor. Simona este doctor în drept şi lector universitar la Academia de Studii Economice, Bucureşti.

Alexandra MUNTEANU, avocat senior, are o bogata experienta in drept corporativ, incluzand achizitii si fuziuni / privatizari, piete de capital si dreptul concurentei, fiind implicata in numeroase tranzactii si restructurari ale multor companii, clienti romani si internationali, in domenii dintre cele mai variate, de la retail, asigurari, telecomunicatii, pana la drept imobiliar, resurse minerale si dreptul mediului. Alexandra a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si un program LLM la University of Pennsylvania Law School – The Wharton School, ca bursier Pen Law European Society.

Ana-Maria SĂTMAR, avocat senior, este specializata in drept corporativ, fuziuni şi achiziţii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca şi programul de Master în Dreptul Muncii al Universitatii din Bucureşti. Ana-Maria deţine, de asemenea, o diplomă în Managementul firmei şi o Diplomă de Master în Administrarea Afacerilor de la Universitatea “Babeş-Bolyai”, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Ea a acordat consultanţă clienţilor într-o serie de proiecte ce implică preluări trans-frontaliere (atât de partea cumpărătorului cât şi de partea vânzătorului), fuziuni şi achiziţii, restructurări corporative şi alte diferite aspecte juridice comerciale.

Contact:

Raluca Lupu, PR

T: +4021 319 67 90, E: r.lupu@schoenherr.eu

Despre Schoenherr

Schoenherr a fost fondată în 1950 la Viena şi a devenit în timp o firmă de avocatură de afaceri de top în Austria şi Europa Centrală şi de Est. Operând în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varşovia şi Zagreb (birou în cooperare), Schoenherr este o adevărată firma europeană. În prezent, aproximativ jumătate dintre cei peste 300 avocaţi ai firmei sunt activi în sediile din afara Austriei. În România, Schoenherr şi-a început operaţiunile în 1996.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau