Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Schoenherr premiata de Global Arbitration Review pentru performante impresionante in 2016

Firma de avocatura Schoenherr, unul dintre cei mai puternici jucatori din avocatura de business in Europa Centrala si de Est, a fost numita “Echipa de Arbitraj International care a impresionat anul trecut” (trad. – ”The International Arbitration Practice that Impressed in the Past Year”), de catre prestigioasa publicatie Global Arbitration Review (“GAR”). Premiul a fost decernat in cadrul ceremoniei anuale GAR Awards, organizata la Milano in data de 29 martie, 2017.

Echipa Schoenherr care a ridicat premiul a fost alcatuita din Anne-Karin Grill (partener, Austria), Silvia Opris (partener local, Romania), Jelena Bezarević Pajić (partener local, Serbia), Nataša Lalatović Đorđević (partener local, Serbia) si Leon Kopecký (counsel, Austria).

”Vedem acest premiu, acordat de una dintre cele mai prestigioase publicatii de specialitate, ca o recunoastere a efortului depus de echipa Schoenherr in acest domeniu sofisticat. Sunt onorata sa fac parte din aceasta echipa multi-jurisdictionala, care mai are inca foarte multe de aratat”, a declarat Silvia Opris.

Practica de solutionare a disputelor, relansata de catre Schoenherr in urma cu mai putin de trei ani, a cladit un palmares impresionant in dosarele de arbitraj comercial si investitional. In Romania, Schoenherr reprezinta clienti de anvergura in dosare sofisticate de arbitraj, atat la nivel local cat si la nivel international.

Global Arbitration Review este un jurnal international specializat in arbitraj, publicat de britanicii Law Business Research, cu un continut alcatuit din articole, analize si stiri legate de capabilitatile de arbitraj ale firmelor de avocatura din intreaga lume. Unul dintre scopurile principale ale publicatiei este acela de a directiona potentialii clienti spre identificarea specialistilor relevanti in majoritatea jurisdictiilor. Schoenherr este listata in clasamentul GAR 100, cu experti cunoscuti pentru solutiile creative si abilitatile de gestionare a dosarelor.

In Romania, Schoenherr si-a inceput operatiunile in 1996, fiind la acel moment una dintre primele firme de avocatura ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeana. De-a lungul anilor, Schoenherr si Asociatii a fost implicata in proiecte de cea mai mare anvergura si a oferit solutii juridice unor probleme dintre cele mai variate.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau