Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Schoenherr lanseaza colectia de articole cu teme juridice roadmap14

Firma de avocatura Schoenherr lanseaza editia a opta a publicatiei sale anuale roadmap: Inflorire, care contine 100 de contributii din 13 tari ale Uniunii Europene si Turcia, acoperind 12 arii de practica ale dreptului.

Publicatia, care constituie o privire de ansamblu asupra celor mai importante modificari legislative care afecteaza mediul de business din Europa Centrala si de Est, cuprinde articole atat în limba engleza, cat si în limba materna a autorului/autorilor (http://roadmap2014.schoenherr.eu).

roadmap14 a fost ilustrata de artista Suzan Batu, originara din Turcia, ale carei lucrari reflecta principala tema a publicatiei.

Inflorirea

“Inflorirea e strans legata de rodire si de crestere. In domeniul afacerilor, sa fii înfloritor presupune sa profiti de oportunitati, sa îti asumi riscuri si sa fii rasplatit pentru ca ai facut-o. Combinatia de experienta si dorinta de a reusi e ceea ce stimuleaza creativitatea în business si conduce la înflorire”, explica Guido Kucsko, partener al Schoenherr si creatorul seriei roadmap.

Stralucitor si proaspat

Suzan Batu, artista originara din Turcia, a studiat pictura la scoli de profil din California si New York. Numeroase expozitii din intreaga lume expun lucrari ale sale . Dinamica, stralucitoare, jucausa si proaspata, arta lui Suzan Batu surprinde esenta temei din acest an a publicatiei Schoenherr.

Schoenherr este o casa de avocatura europeana care numara peste 300 de avocati in birourile sale din Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Istanbul, Kiev, Ljubljana, Praga, Sofia, Varsovia, Viena şi Zagreb. Schoenherr ofera consultanţa juridica în toate domeniile dreptului de afaceri. În toate jurisdicţiile în care activeaza, birourile Schoenherr respecta standardele legale şi regulile de conduita locale.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau