Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Schoenherr a consiliat pe Raiffeisen Leasing Romania in tranzactia privind achizitia unei parti din portofoliul ING Lease Romania

Firma de avocatura Schoenherr a fost consultantul Raiffeisen Leasing Romania la achizitia unei parti din portofoliul ING Lease. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata dupa aprobarea de catre Consiliul Concurentei, asteptata la inceputul anului 2014. Schoenherr a oferit asistenta juridica in faza de due dilligence, la pregatirea si semnarea documentelor tranzactiei.

Structura portofoliului preluat de la ING Lease, in functie de tipurile de bunuri finantate este urmatoarea: vehicule 49,7%, echipamente 31,6% si real estate18,7%.

Ne bucuram ca am facut parte din acest proiect plin de provocari, care a implicat primul transfer de portofoliu de leasing pe piata romaneasca. Asteptam finalizarea sa si ne dorim ca proiectul sa avanseze cat mai repede catre faza de implementare“, a declarat Madalina Neagu, partener al Schoenherr si coordonator al echipei de avocati care au asistat Raiffeisen Leasing.

Echipa Schoenherr i-a inclus pe Matei Florea (partener), pe consultantii Theodor Artenie, Oana Manuceanu si Mihaela Popescu (Managing Directors, Schoenherr Tax), precum si pe avocatii Cristina Dumitrascu, Bogdan Ionita, Alexandra Munteanu si Anamaria Satmar.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau