Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Schimbari la varf in cadrul casei de avocatura Voicu & Filipescu

Daniel Costea, Deputy Managing Partner in cadrul Voicu & Filipescu, una dintre cele mai importante firme de avocatura de business din Romania, a luat decizia de a se dedica unei initiative personale si va intrerupe colaborarea cu Voicu & Filipescu incepand cu luna mai 2013.

Firma de avocatura Voicu & Filipescu va continua sa fie coordonata de managing board-ul format din cei opt parteneri ramasi si cei sase ocupanti ai pozitiei de managing associate.

Costea a fost unul dintre membrii echipei initiale a Voicu & Filipescu, de la lansarea firmei in anul 2001, prin preluarea de catre avocatii Daniel Voicu si Mugur Filipescu a biroului local al Arent Fox Kitner Plotkin & Kahn L.L.P. In 2006 a fost numit partener si membru al managing board, iar in 2010 a devenit deputy managing partner in cadrul firmei.

Daniel ne-a fost coleg inca de pe vremea biroului local al Arent Fox si un membru stimat al echipei, pozitia in firma fiindu-i recunoscuta prin promovarile succesive. Intelegem ca in acest moment optiunea sa personala este de a-si dezvolta cariera in alta directie si ii dorim succes in ce va intreprinde“, a declarat Daniel Voicu, unul dintre cei doi parteneri fondatori ai firmei.

Decizia de a face o schimbare este una dificila – timp de 12 ani am fost parte a echipei Voicu & Filipescu, o experienta care m-a dezvoltat atat in plan profesional, cat si personal. Ramanem legati prin aceasta experienta comuna, insa simt ca in acest punct am nevoie sa ma dedic unui alt proiect”, a declarat Daniel Costea.

Voicu & Filipescu este una dintre cele mai importante firme de avocatura de business din Romania in privinta cifrei de afaceri si a pozitiei pe piata. In prezent, echipa firmei include 55 avocati, consultanti si angajati, experienta avocatilor Voicu & Filipescu fiind recunoscuta international de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau