Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Salans, SNR Denton si Fraser Milner Casgrain fuzioneaza la nivel global. Biroul de avocatura Salans din Bucuresti devine Dentons

Firma de avocatura Dentons, rezultata din fuziunea Salans, SNR Denton si Fraser Milner Casgrain, la nivel global, a intrat si pe piata din Romania. Noua companie rezultata dupa fuziune are la nivel global peste 2.500 de angajati in 79 de orase din 52 de tari.

Zvonuri despre fuziunea celor doua au existat inca de anul trecut cand publicatia britanica „The Lawyer” scria ca acestea se afla deja in stadii avansate de negociere a fuziunii la nivel global, in vederea crearii unui gigant transatlantic. Aceeasi publicatie nota ca surse apropiate celor doua firme au declarat ca, in ciuda faptului ca se afla intr-o faza avansata de discutii, nu este exclus ca negocierile sa esueze, din cauza unor obstacole politice.

Au existat de asemenea discutii si in privinta brandului pe care il va purta noua entitate, una dintre variante fiind chiar crearea unui brand complet diferit.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau