Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Reff & Asociatii a asistat NEPI la achizitia City Park Constanta

Reff & Asociatii, societate de avocati membra Deloitte Legal, a asistat New Europe Property Investments (NEPI) in achizitia City Park Constanta, centrul comercial dezvoltat de Neocity si finantat de Eurobank (Bancpost) si National Bank of Greece (Banca Romaneasca).

Tranzactia, care este cea mai mare pe piata imobiliara in 2013, a implicat un proces complex de verificari si evaluari juridice, structurare, redactare si negociere a unei documentatii contractuale ample.  Avocatii Reff & Asociatii, coordonati de Alexandru Reff si de Ruxandra Macelaru, au lucrat in stransa cooperare cu colegii lor din Deloitte Tax, care au asigurat asistenta fiscala pentru cumparator.

Este o noua implinire a echipei noastre de Property M&A care ne consolideaza reputatia ca unul dintre liderii incontestabili in aceasta arie de practica.  Am mobilizat o echipa numeroasa de avocati specializati si experimentati in acest gen de tranzactii, accesul la un capital uman cu asemenea profesionalism si dedicatie fiind principalul nostru atu. Suntem recunoscatori fata NEPI care continua sa ne investeasca cu increderea lor, ceea ce, pentru cine cunoaste rigoarea si exigenta cu care NEPI abordeaza fiecare proiect, este o foarte onoranta validare a performantelor noastre. Sunt mandru de echipa noastra, care fara indoiala poate gestiona, mai ales in aceasta arie de practica, un proiect oricat de complex si de solicitant, atat ca know-how cat si ca volum de munca.”, a declarat Alexandru Reff.

Satisfactia finalizarii tranzactiei este cu atat mai mare cu cat procesul a fost unul complex, existand mai multe aspecte juridice atipice si provocatoare. Colaborarea exemplara cu colegii din practica de servicii fiscale din cadrul Deloitte si avocatii de la Firon Bar Nir (ce au oferit asistenta juridica grupului Neocity) a determinat incheierea tranzactiei cu succes. Sunt extrem de onorata ca am putut lua parte la ceea ce ar trebui sa fie tranzactia anului in domeniul imobiliar.”, a completat Ruxandra Macelaru.

Despre Reff & Asociatii

SCA Reff & Asociaţii, numara in prezent peste 40 avocaţi si este recunoscuta la nivel local si international pentru calitatea serviciilor pe care le ofera clienţilor si abilitatea de a oferi soluţii pentru probleme complexe de drept. Anual, firma ofera asistenţa in tranzacţii ce insumeaza peste 1 miliard EUR si este recunoscuta de anuare internaţionale ca Legal 500, Chambers and Partners si IFLR1000. Editia 2013 a Legal 500, Europe, Middle East & Africa claseaza Reff & Asociatii printre cele mai importante case de avocatura si recomanda serviciile oferite de avocatii acesteia pentru asistenta in domeniile: financiar-bancar, drept societar si M&A, piete de capital si drept imobiliar. Conform celor citate in anuarul Legal 500 EMEA, clientii percep echipa de avocati ca fiind extrem de talentata si cu multa experienta, profesionista si avand o pregatire corespunzatoare, capabila sa coordoneze situatii complexe si avand abilitati foarte bune de management. Reff & Asociaţii este firma membra Deloitte Legal, o retea de societati de avocati ce colaboreaza cu Deloitte pe plan global, fiind integrata practicii multidisciplinare de servicii profesionale oferite de Deloitte.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau