Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Raiffeisen cumpara portofoliul de retail al Citibank. White & Case, PeliFelip si Linklaters Londra asigura consultanta juridica

Raiffeisen Bank Romania si Citibank Romania au semnat un acord potrivit caruia Raiffeisen Bank va achizitiona portofoliul de retail al Citi. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata dupa aprobarea de catre Consiliul Concurentei, probabil in trimestrul al treilea 2013, potrivit unui anunt al Raiffeisen.

Acordul prevede ca Raiffeisen Bank va prelua un portofoliu de peste 100.000 de clienti, cu active de 460 milioane lei (peste 90 de milioane de euro) si peste 770 milioane de lei (peste 175 milioane euro) in depozite, potrivit datelor de la 31 decembrie 2012, precum si toti angajatii diviziei de retail a Citibank Romania.

Toti clientii Citibank care ar urma sa fie transferati vor primi notificari prin scrisori individualizate, prin intermediul consilierilor de clientela si al serviciului de phone banking, avand posibilitatea sa opteze daca devin clienti ai Raiffeisen.

Cei care nu sunt de acord cu transferul propus de Citi trebuie sa indice un alt cont bancar in care sa le fie transferate depozitele pentru ca la americani nu pot ramane. Dupa ce tranzactia va fi finalizata si clientii Citi­bank isi vor fi exprimat optiunea cu privire la transfer, migrarea datelor pe platformele Raif­feisen Bank va fi efectuata in conditii de securitate, cu asigurarea integritatii si a gradului adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Potrivit Ziarului Financiar, consultanta juridica pentru Raiffeisen a fost asigurata de White & Case, in timp ce Citi a fost consiliata de PeliFelip si Linklaters Londra.

White & Case este una dintre cele mai importante firme de avocatura din lume. Fondata in New York in anul 1901, White & Case s-a extins la nivel international iar in prezent detine 38 de birouri in 26 de tari, in care activeaza peste 2.300 de avocati.

Biroul din Romania al White & Case a fost deschis in luna februarie 2008 si este condus de Delia Pachiu, Executive Partner al biroului, impreuna cu Lucian Bondoc, Co-Executive Partner.

PeliFilip este o casa de avocati de top din Romania, fondata in anul 2008 de catre trei avocati asociati (parteneri), si anume Francisc Peli, Carmen Peli si Cristina Filip, care s-au desprins din cadrul Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) pentru a-si infiinta propria societate de avocatura, impreuna cu alti 10 avocati colaboratori. In prezent, PeliFilip are 9 parteneri si aproximativ 40 de avocati colaboratori si acorda in mod constant asistenta juridica de top in unele dintre cele mai importante tranzactii de pe piata locala.

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau