Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

RADET cauta avocati pentru asistenta privind reorganizarea si fuzionarea cu ELCEN

RADET va contracta servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica pentru reorganizarea regiei in societate si realizarea fuziunii cu societatea rezultata din divizarea ELCEN, potrivit unui proiect aprobat sambata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), informeaza Mediafax.

In raportul de specialitate al proiectului de hotarare, se arata ca, “intrucat realizarea planului de reorganizare a RADET in societate, delegarea serviciului de catre Municipiul Bucuresti catre noua societate si fuziunea noii societati cu societatea care va rezulta din divizarea ELCEN (Electrocentrale Bucuresti, n.r.) presupun expertiza juridica ce excede competentele specifice ale departamenului de specialiate care functioneaza in cadrul regiei, este necesara achizitionarea unor servicii de asistenta si consultanta jurica“.

In 29 noiembrie anul trecut, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Memorandumul privind realizarea Serviciului public de alimentare cu energie termica a Capitalei prin preluarea ELCEN de catre municipalitate, initiat de primarul Sorin Oprescu si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu.

Serviciul vizeaza producerea, transportul, distributia si furnizarea acesteia prin intermediul unui sistem integrat de alimentare centralizata cu energie termica.

Memorandumul a fost avizat de ministrul Finantelor Publice si, in 27 martie, Guvernul a aprobat, tot prin memorandum, comasarea RADET cu ELCEN, astfel incat activitatile de productie si distribuitie sa fie integrate.

ELCEN este controlata de compania de stat Termoelectrica, iar RADET functioneaza in subordinea Primariei Capitalei. Urmare a acestui proces, datoriile RADET la ELCEN vor fi stinse.

Sursa foto

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau