Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Promovari la varful casei de avocatura Musat & Asociatii

Structura de conducere a Societatii de Avocati Musat & Asociatii se modifica prin promovarea a patru noi parteneri – respectiv Madalina Berechet, Madalin Enache, Iulian Iosif si Razvan Graure, fosti Managing Associates in cadrul firmei. Totodata, Razvan Graure a fost promovat in pozitia de Co-head al departamentului de Taxe si Fiscalitate, iar Madalin Enache Co-head al practicii de Drept Penal al Afacerilor. Astfel, in prezent echipa Musat & Asociatii este formata din 20 parteneri si peste 100 de avocati si alti practicieni.

Promovarea in pozitia de Partener este de departe cea mai mare dovada de incredere si cea mai sincera rasplata pe care o firma de avocati o poate oferi unui colaborator al sau. Toti cei patru noi parteneri – Madalina, Iulian, Madalin si Razvan – desi tineri, sunt vechi colaboratori ai firmei cu o bogata experienta profesionala, recunoscuti ca lideri de practica in ariile lor de expertiza, in cadrul Musat & Asociatii. Aceasta promovoare reprezinta totodata, o recunoastere a aportului lor la succesele inregistrate de firma in ultimii ani in domeniul litigiilor si arbitrajelor comerciale, restructurari si insolvente, drept fiscal si dreptul penal al afacerilor”, a declarat Mona Musat, Managing Partner Musat & Asociatii.

Madalina Berechet este recunoscuta drept un prestigios avocat litigator cu o experienta de zece ani in domeniul litigiilor civile si comerciale, perioada in care a reprezentat numeroase companii multinationale in cauze aflate pe rolul instantelor române, cât si europene. Aria sa de expertiza include servicii de asistenta juridica si reprezentare pentru mari companii comerciale, in dosare complexe, in domeniile constructiilor, drept imobiliar, bancar, energie si utilitati publice in toate tipurile de dispute, printre care litigii comerciale, fiscale, dar si contencios administrativ si litigii privind reorganizarea judiciara si falimentul.

Madalin Enache este unul din cei mai apreciati avocati penalisti din tânara generatie cu o experienta vasta in dreptul penal al afacerilor, reprezentând in diverse proceduri penale, numeroase companii sau oameni de afaceri, in domeniile IT si telecomunicatii, financiar-bancar, farmaceutic, piete de capital, imobiliare, constructii, energie si utilitati publice. Proiectele in care este implicat Madalin privesc criminalitatea informatica sau cazuri de coruptie, infractiuni la legi speciale sau criminalitate economica, precum si asistenta juridica acordata unor companii comerciale ce fac obiectul unor investigatii penale sau administrative de natura a atrage raspunderea penala ca persoane juridice, potrivit noului Cod penal.

Iulian Iosif, reputat avocat si practician in insolventa are o experienta de zece ani in cadrul Musat & Asociatii, perioada in care a reprezentat un portofoliu important de clienti cu privire la toate aspectele legale in etapa de pre-insolventa si prevenire-deschidere a procedurii de insolventa sau faliment, inclusiv lichidari judiciare si voluntare. A coordonat cu succes dosare complexe de executare silita si recuperare creante, dubla sa calificare acordându-i posibilitatea sa actioneze si in calitate de administrator judiciar si lichidator pentru companii din sectoare variate de activitate, aflate in procedura de insolventa. De asemenea, Iulian acorda asistenta juridica privind restructurarea intreprinderilor, dreptul muncii si in legatura cu aspecte generale legate de activitatea societatilor.

Razvan Graure este unul din cei mai reputati consultanti fiscali, cu o experienta de 12 ani in domeniul taxelor si fiscalitatii, fiind specializat intr-o gama larga de servicii precum structurarea tranzactiilor in vederea optimizarii fiscale, rambursari de TVA, identificarea potentialelor arii de risc fiscal si implementarea unor solutii de minimizare a riscurilor, acoperind un spectru larg de industrii precum FMCG, retail, automotive si energie. Razvan este membru ACCA si Consultant Fiscal Autorizat, iar de la 1 ianuarie 2014 coordoneaza practica de „Taxation” din cadrul Musat & Asociatii – departamentul „Major Clients”.

Despre MUSAT & ASOCIATII

MUSAT & ASOCIATII este una dintre primele case de avocatura infiintate in România, dupa 1 ianuarie 1990. Având 20 parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, MUSAT & ASOCIATII ofera servicii de asistenta juridica si consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUSAT & ASOCIATII este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicatiile internationale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500, Practical Law Company etc.) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la rândul lor nominalizati de aceste publicatii ca facând parte din elita avocaturii de business din România.

 In anul 2013, MUSAT & ASOCIATII a fost desemnata „Casa de avocatura a anului in România”, distinctie acordata de International Financial Law Review (IFLR) in cadrul ceremoniei IFLR European Awards, fiind pentru a doua oara in ultimii trei ani când Musat & Asociatii isi adjudeca acest valoros premiu, dupa distinctia primita in 2011.

De asemenea in 2012, MUSAT & ASOCIATII a fost recompensata cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai buna casa de avocatura din Europa Centrala si de Est”, distinctie acordata de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente inregistrate pe piata din România de echipa Musat & Asociatii, in ceea ce priveste evolutia portofoliului de mandate in practica de fuziuni & achizitii si strategia de management adoptata.

Totodata, renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei MUSAT & ASOCIATII trofeul „Romanian Law Firm of the Year”, pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante in România, in cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUSAT & ASOCIATII acorda in mod regulat consiliere juridica unor prestigioase corporatii din România, multe dintre ele incluse in Top 500 mari companii, precum si institutiilor publice si financiare locale in tranzactii corporative si financiare sofisticate si in proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde clienti, care provin in majoritatea lor din categoria investitorilor straini, precum si clienti români din sectorul privat.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau