Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Promovari in bloc in randul avocatilor de la Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP), jucator important pe piata avocaturii din Romania, anunta promovari importante in randul avocatilor din echipa de litigii si consultanta. Un astfel de comunicat vine la scurt timp de cand casa de avocatura a anuntat alte schimbari importante atat in ceea ce priveste managementul firmei, cat si in insasi denumirea acesteia.

Patru (4) avocati colaboratori (Madalina Ivan, Stefania Maciuceanu, Cosmin Cojocaru si Ovidiu Serban) sunt astfel ridicati la statutul de seniori si un (1) avocat colaborator coordonator (Antoniu Obancia) devine partener. Dintre acestia, un singur avocat practica in aria de consultanta (Madalina Ivan), restul facand toti parte din departamentul de litigii al firmei.

Despre promovarile in bloc, Cosmin Vasile (asociat coordonator ZRP) declara: „Credem cu tarie ca dezvoltarea ZRP depinde esentialmente de aportul echipei, de implicarea corespunzatoare a tuturor colegilor. Cu cat sunt mai multi cei care isi asuma si vaslesc corespunzator, cu atat va merge barca mai repede si mai departe. Din aceasta perspectiva, recunoasterea meritelor, a calitatii, muncii si seriozitatii este o prioritate pentru noi. Suntem foarte multumiti ca avem o echipa valoroasa si talentata, si ca ne pastram statutul unanim recunoscut in piata de “scoala de avocati”.

Antoniu Obancia are experienta de peste 13 ani in avocatura si s-a remarcat in ultimii ani printr-o pregatire profesionala de exceptie, abilitatea de a gestiona proiecte cu un grad sporit de complexitate, fiind implicat in unele din cele mai importante proiecte ale societatii in aceasta perioada. Antoniu este specializat in domeniul dreptului penal si a contribuit semnificativ la dezvoltarea acestei practici pe care o coordoneaza in cadrul ZRP. Serviciile de consultanta si reprezentare juridica pe care le ofera in aceasta arie de practica se refera la infractiuni economico-financiare sau in legatura cu relatiile de serviciu, inclusiv la cele care fac obiectul competentei structurilor specializate de Parchet (DIICOT, DNA). Antoniu consiliaza clientii in toate fazele procesului penal, inclusiv in cauze cu masura arestarii preventive. Aria sa de specializare include si domeniul insolventei, litigii civile si comerciale, drept administrativ si recuperari de creante.

Din echipa de parteneri (asociati) a ZRP careia se alatura Antoniu Obancia mai fac parte Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – parteneri fondatori, Cosmin Vasile – partener coordonator si Anca Danilescu, partener senior.

Madalina Ivan este membru al echipei ZRP din anul 2007 si a acumulat o experienta importanta in domeniile fuziuni si achizitii, piete de capital si dreptul muncii. Madalina detine cunostinte temeinice privind dreptul societar general si comercial si a fost implicata in tranzactii complexe de fuziuni si achizitii privind operatiuni cu privire la capitalul social, preluari, acorduri ale actionarilor si operatiuni privind active sociale. Madalina a asistat diversi emitenti precum si societati de servicii de investitii financiare privind implementarea reglementarilor si aspectelor de drept societar specifice pietei de capital, derularea ofertelor publice, admiterea si retragerea de la tranzactionare. Madalina ofera consultanta unor importanti clienti din Romania din diverse sectoare de activitate – energie, financiar – bancar, imobiliar, industria chimica, industria textila.

Stefania Maciuceanu este specializata in procedura insolventei, litigii comerciale precum si in materia recuperarii creantelor. Ea detine de asemenea o bogata experienta in litigii de drept civil, incluzand actiuni in restituirea proprietatilor nationalizate si expropriate. Activitatea ei se concentreaza si in domeniul dreptului bancar si financiar, fiind implicata in dispute privind contracte de credit si garantii, oferind totodata si opinii legale cu privire la aceste aspecte. Stefania face parte din echipa de litigii a societatii din anul 2008.

Cosmin Cojocaru are experienta de peste zece ani in avocatura si face parte din echipa de arbitraj a societatii, avand o expertiza remarcabila in materia disputelor in domeniul constructiilor, incluzand litigii izvorate din neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a unor contracte de tip FIDIC. Activitatea lui Cosmin se concentreaza de asemenea pe litigii civile si comerciale, incluzand dispute contractuale, procese legate de achizitia si vanzarea societatilor, dispute din domeniul imobiliar si incidente legate de procedura executarii silite, drept administrativ, privatizarea societatilor comerciale si drept societar. Cosmin ofera servicii de asistenta si reprezentare juridica atat in faza prealabila declansarii litigiului cat si in fata instantelor de drept comun sau de arbitraj.

Ovidiu Serban este membru al echipei ZRP din anul 2009 si este specializat in drept fiscal, drept comercial, drept civil, dreptul muncii. Ovidiu face parte din echipa de litigii a societatii si a dobandit o bogata experienta practica de-a lungul timpului ca urmare a participarii active in cadrul unora dintre cele importante si variate proiecte in care societatea a oferit asistenta juridica clientilor sai. Din acestea mentionam litigii fiscale in materie de TVA, accize, impozit pe profit, litigii civile si comerciale, litigii izvorate din incheierea, executarea sau incetarea contractelor colective sau individuale de munca, insolventa si recuperari creante.

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Nascuta din fuziunea a doua cunoscute societati de avocati, ambele infiintate in anul 1995, Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania. ZRP ofera servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale, fiind recomandata de anuarele internationale de specialitate pentru performantele sale in diverse arii de practica, precum: litigii, arbitraj, insolventa, drept financiar-bancar, drept societar / fuziuni si achizitii, dreptul muncii, energie si resurse naturale, proprietate industriala, drepturi de autor, drept imobiliar, piata de capital, drept fiscal.

ZRP are o echipa de 41 de avocati dintre care sase parteneri – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – parteneri fondatori, Cosmin Vasile (partener coordonator), Anca Danilescu (partener senior), Antoniu Obancia (partener).

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau